Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 3
  • Febrer
  • 2020

L'esdeveniment tecnològic 4YFN pensat per a startups i empreses emergents

Publicat per Carles en Impresión, Trabajos realizados

Què és el 4YFN?

 

Les sigles de 4YFN corresponen a 4 Years From Now i fan referència a com seran els startups i les empreses emergents d'aquí a quatre anys. Aquesta plataforma està organitzada per Mobile World Capital Barcelona i GSMA, l'associació que ajunta els principals operadors de telefonia del món.

 

L'objectiu de l'4YFN és permetre que emprenedors, inversors, institucions o fins i tot companyies més grans connectin i intercanviïn les seves idees, projectes o contactes. A més de convertir-se en una oportunitat ideal per fer networking.

 

Seguint els passos de el Mobile World Congress, l'4YFN ha aconseguit guanyar importància i incrementar l'impacte en els últims anys. Tot i que la fira se celebra en un sol pavelló i és més informal i petit que el MWC que compta amb 8 pavellons. Els estands de l'4YFN s'alineen un darrere l'altre i són petites casetes de fusta i la diferència entre ells depèn dels cartells i / o vídeos que s'utilitzin per captar l'atenció dels visitants i / o altres estands.

 

La fira està pensada per atorgar capitalitat a al sector d'empreses joves i startups i se celebra a Barcelona per potenciar l'emprenedoria de la ciutat. Durant els tres dies que dura pots trobar ponències magistrals, xerrades, presentacions i activitats personalitzades de networking. A més, també hi ha una zona específica amb butaques grocs per poder reunir-se amb altres emprenedors.

 

Quan se celebra el 4YFN?

En 2019 la fira va tenir lloc de l'25 a el 27 de febrer i hi van assistir més de 700 expositors i més de 23.000 visitants a més de comptar amb aproximadament 300 ponents. L'edició va estar centrada en temes com Blockchain, la Intel·ligència artificial i robòtica i el Teach4Good.

 

Van assistir empreses ja consolidades i reeixides com Banc Sabadell, Telefónica, Caixabank o Visa. Per a aquest tipus d'empreses, el 4YFN és un taulell de tendències tecnològiques.

 

Per a l'any 2020 la fira està planejada celebrar-se de l'24a el 26 de febrer dins de les dates en què se celebra el Mobile Word Congress (de l'24 a l'27 de febrer). Es preveu comptar amb dades més alts, amb més de 19.000 visitants i 600 inversors, sent així més reeixida que en 2019. 

Com preparar el teu estand per destacar en el 4YFN?

 

Els estands a l'4YFN tots són semblants: petites casetes de fusta. Diferenciar-te de la competència o dels teus companys pot ser una raó crucial perquè es fixin inversors o empreses importants. Llavors, com podem diferenciar el nostre estand?

 

Hi ha diverses opcions, aquí us deixem algunes d'elles:

 

-       Expositors: Col·locar expositors és una de les opcions més fàcils i eficaces. Aquesta acció et permetrà donar visibilitat de forma personalitzada, ràpida i eficient a tots els assistents. Des roll ups de lona a pop ups de tèxtil ha múltiples opcions per cridar l'atenció dels que passen per davant.  

-       Cartells / Posters: Per sort és una tècnica que sobreviu en l'era digital. Si es fan servir bé i s'aconsegueix el resultat desitjat, generen un impacte autèntic i ràpid a tots aquells que ho veuen. Quant més gran sigui més es veurà, però per a això haurà de ser un resum perfecte del que es vol transmetre.

-       Vídeos: Si tens l'oportunitat d'instal·lar una televisió o un projector, utilitza-. Sempre és efectiu tenir una explicació ràpida o un vídeo impactant reproduint mentre la gent passeja per la fira.

-       Tríptics / fullets informatius / flyers / targetes: Tot allò que et pugui servir per donar a conèixer els serveis de la teva empresa i poder oferir en cas que els interessats no tinguin temps o vulguin saber més. Per promocionar i informar del teu negoci és ideal comptar amb targetes o flyers que aconsegueixin resumir els serveis que s'ofereixen. A més, tenir a mà targetes amb les dades de contacte et servirà com a manera de presentació i també perquè es recordin del negoci quan ho necessitin.

 

 

Si estàs pensant en assistir al 4YFN, en Pressing et proporcionem tot el necessari perquè l'estand del teu negoci sigui únic i destacat.

4YFN
Política de privacitat
Tornarr