Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h

Targetes Visita y Papereria

Si hay una sección que no puede faltar en una web, es la que dedicamos a las tarjetas de visita y papelería, donde las carpetas también son protagonistas. ¿Quieres saber por qué apostamos por estos productos?

 

Categories

Si hi ha una secció que no pot faltar en una web, és la que dediquem a les targetes de visita i papereria, on les carpetes són també protagonistes. Vols saber per què apostem per aquests productes?


No ocupen res i són les teves millors aliades en les relacions comercials. Amb elles, pots presentar-te quan més ho necessites i sense necessitat d'anar-te per les branques. Quan es crea una oportunitat interessant per al teu negoci, confia en les teves targetes de visita i segueix donant passos cap endavant a la recerca dels teus objectius.


No fa gaire temps, solien quedar oblidades a la taula de l'oficina o de l'estudi i quan et recordaves d'elles, no tenies més remei que trobar-les a faltar. El resultat sempre era el mateix: no les utilitzaves i quedaven antiquades. No obstant això, des que has trobat el disseny de targetes de visita que millor et representa i l'has combinat amb l'alta qualitat d'impressió de Pressing, ja no et separes de les teves.


Per fi, el resultat final et convenç. Per això, t'agrada oferir-les de forma natural als teus contactes perquè en realitat, és una via de comunicació més propera i directa. És com dir, sense paraules, "per al que necessitis, aquí estic" o "compta amb mi per als teus projectes."


Sigui quin sigui l'objectiu de la targeta de visita de la teva marca o negoci, compta amb nosaltres perquè aquestes siguin de la qualitat més exclusiva. Amb UVI relleu, amb stamping de plata o d'or o si ho prefereixes, consulta'ns tots els formats i acabats d'impressió exclusius que podem fer per tu. Des de les targetes de visita estàndard a les més innovadores, totes tenen en comú que, quan les entreguis, portaran bones notícies.


A la secció de targetes de visita i papereria, tu decideixes com vols el teu model. Si alguna cosa sabem és que serà únic sense oblidar-nos que el veritablement important és que brillin per la seva senzillesa, utilitat i eficàcia.


Si el que vols és no perdre els papers, llavors necessites reunir-los tots en una carpeta fàcil de portar i utilitzar. Lleugera, còmoda i duradora. A Pressing creiem en això de menys és més. Les nostres carpetes són les favorites dels nostres clients perquè compleixen la seva missió i a més, resisteixen l'activitat frenètica del dia a dia. 


Pots escollir el format que més t'agradi, i si les vols impresses a 1 cara o a 2. També podras afegir acabats d'impressió exclusius com l'UVI relleu digital o el Stamping digital. Nosaltres ens encarreguem de combinar l'alta qualitat amb un servei ràpid i competitiu.


Fes la teva comanda en línia ara i deixa't sorprendre per la impressió digital de les nostres targetes de visita i carpetes.

 
Política de privacitat
Tornarr