Horari d’atenció comercial: De Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00

Personalització

Que fem Personalització

 

En un mercat amb supersaturació de productes, què poden fer les empreses per a trobar noves formes de contacte amb el client?. Aquí és on la impressió digital pot ajudar-te, ja que a Pressing som capaços d’imprimir productes personalitzats, sota demanda, i a més amb tot tipus d'acabats.

Però, per a què serveix la personalització?

  • Oferir un producte o un servei únic, personalitzat per a cada client.
  • Adequar l'oferta de la teva empresa a les necessitats dels teus clients.
  • Crear valor per als teus productes o serveis.
  • Cocreació: Aconseguir que el client participi en la creació i disseny dels teus productes o serveis.

I què s'aconsegueix amb la personalització?

  • S'incrementa el grau de satisfacció del client, ja que percep el valor afegit i únic en oferir-li un producte o servei amb les característiques que demanda.
  • Fidelització. El client es sent el centre de la companyia, per la qual cosa és molt probable que estigui predisposat a tornar a confiar en la teva empresa.
  • Increment de la notorietat de marca, que mesura el grau de coneixement d'una marca o producte, per part dels consumidors.
  • Increment de la taxa d'interacció entre marca i client.
  • Increment de les vendes.

Personalització fulla a fulla

Com pots comprovar, els avantatges de la impressió digital no solament s'acaben amb que es poden realitzar tiratges curts, de fins a una sola unitat, o que es pot realitzar un mateix tiratge amb papers diferents, o que es pot imprimir sota demanda, o que tenim temps de resposta més ràpids, i per tant terminis de lliurament reduïts, sinó que el realment interessant és que podem fer tiratges personalitzats

A continuació, et volem mostrar dos exemples de personalització que s’han aconseguit gràcies a la impressió digital:

Si ja estàs convençut, a Pressing podem personalitzar els teus impresos utilitzant tinta blancatinta fluorescentUVI i fins i tot amb Stamping! Envia'ns un correu electrònic a info@pressing.es amb el teu projecte i et donarem una solució d'impressió a la teva mesuraUneix-te a la Revolució de la Impressió Digital!

Política de privacitat
Volver