Horari d’atenció comercial: De Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00

Carpetes A4 amb stamping plata

Les carpetes amb stamping en plata són ideals quan es vol transmetre una imatge distingida de la nostra empresa. A Pressing et garantim unes carpetes amb acabats exclusius que sorprendrà a tots els teus clients.

Ref. 00002
Combinem alta qualitat d’impressió amb un servei ràpid i competitiu.
 

Tots els preus inclouen IVA.

Fes la teva comanda online ara i deixa't sorprendre per la impressió digital.

  • Material Cartolina gràfica
  • Tamaño A4
  • Peso 350 gr
  • Impresión Impressió 1 cara
  • Plastificado Sense plastificar
  • UVI relieve Stamping plata 1 cara
A partir de
    
202. 68 €
 

Les carpetes personalitzables d'empresa són un potent instrument de màrqueting que ajuden a consolidar la imatge corporativa. En elles es pot incloure el logotip del teu negoci, l'adreça, el telèfon o altres dades d'interès. Són molt útils tant per a ús intern com extern de l'empresa.

 

Les carpetes es poden donar a empleats, adjuntant documents importants com les factures o contractes; o als nostres clients per brindar pressupostos, projectes, o material promocional. En tots dos casos aconseguiràs reforçar la imatge del teu negoci. A causa d'això, cal no oblidar apostar per dissenys originals i productes de gran qualitat.

 

A Pressing som especialistes en impressió digital. Les nostres carpetes A4 amb stamping en plata es caracteritzen per un acabat realment cridaner: brillantors metal·litzats i un lleuger relleu a la zona. En tractar de carpetes contenidores, s'aconsella que les làmines utilitzades siguin de gramatges força elevats. En aquest cas són de 350 grams.

 

Imprimeix les teves carpetes amb estampació platejada de forma senzilla a la nostra botiga online. Realitzar la comanda no et portarà massa temps. Un cop hagis triat els teus productes, només has d'escollir les unitats desitjades i la modalitat d'enviament més adequada. Un cop fet això, no oblidis enviar-nos un arxiu amb el disseny a través de l'apartat que hi ha a la part superior dreta del web. Compra còmodament les teves carpetes i rep-on tu vulguis!

 
Política de privacitat
Volver