Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h

Catàlegs i Revistes

Pressupost Catàlegs i Revistes

 

Són moltes les empreses que ens trien a l'hora d'imprimir els seus catàlegs i revistes. Aquelles que ho fan per primera vegada, queden tan satisfets amb el resultat final que tornen a apostar per aquest producte i per nosaltres. Gràcies a la nostra tecnologia i la nostra manera de treballar, anem un pas més enllà. No ens conformem amb la impressió d'aquest format. Volem que el teu catàleg o revista sorprengui a qui el té entre les seves mans. Volem que sigui un producte únic.


Per aconseguir-ho, posem a la teva disposició tot tipus d'acabats i el millor paper que hi ha al mercat. Així, els productes de la teva empresa o marca es diferencien dels de la teva competència.


Tu només has d'omplir el formulari del pressupost, indicant el tipus de paper, el seu gruix, si vols imprimir en tinta negra o també de color i altres dades sobre l'interior dels catàlegs o les revistes, com el nombre de pàgines.


A Pressing tenim la maquinària més sofisticada i comptem amb el millor equip humà per imprimir catàlegs i revistes amb la millor qualitat en el menor temps possible.


Ens encarregarem de la impressió i, a més, en tot moment, estarem pendents dels detalls com si fos una cosa nostre. Per això, sabem que t'agradarà el resultat. Vols sol·licitar el teu pressupost?

Política de privacitat
Tornarr