Horari d’atenció comercial: De Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00

Targetons

Categories

Una de les seccions més clàssiques de la nostra impremta és la dels targetons. A Pressing sempre apostem pels nous dissenys i les tendències que arriben al nostre sector, però gràcies al format que tenen els targetons, els seguim recomanant per a determinades situacions.


A Pressing oferim una gran varietat de targetons impresos. La qualitat i els seus acabats de luxe sempre acompanyen el resultat d'aquestes peces clàssiques de la impremta. Targetons amb UVI, stamping or o plata, amb tinta blanca, encunyats o, si ho desitges, amb formats i papers especials. Segons els teus gustos o necessitats, escollirem el disseny més adequat.


Coneixes la diferència entre les targetes de visita i els targetons?

 

La targeta de visita d'una empresa o particular és la targeta de presentació. És el reflex de qui som o què fem a primera vista. Per això, el disseny és fonamental per transmetre quantes més sensacions positives, millor.


Els targetons, però, permeten més llibertat a l'hora del seu ús. De fet, la seva utilització és més versàtil i es pot adaptar a molts contextos.


Si hi ha un tipus de targetó que tothom reconeix és el d'una invitació per a un esdeveniment o el d'un document d'agraïment després d'un congrés. Però el millor d'aquest producte és que pot reinventar-se i convertir-se, per exemple, en algunes bodes que no volien un disseny tradicional, han triat aquest format per convidar als seus éssers estimats.


Al final, el que importa és que els teus targetons siguin d'una gran qualitat i això és el que a Pressing sempre podem garantir-te.


Fes la teva comanda online i t'ho enviem a qualsevol punt d'Espanya en 2 dies. Descobreix una altra forma de comunicar amb els targetons. Hi ha més formats i suports dels que imagines. Ens deixes ensenyar-t’ho?

 
Política de privacitat
Volver