Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h

Nosaltres

Nosaltres

 

Pressing es va fundar el gener de l’any 1997 amb l’objectiu d’oferir un servei d’impressió ràpid, de qualitat i amb la possibilitat de fer tiratges curts.

 

En aquell moment, res d’això era possible, ja que les impremtes d’òfset tradicional oferien qualitat, però els temps de resposta eren massa llargs i sense la possibilitat de fer tiratges curts.

 

 

Mai no hem deixat de créixer i d’innovar gràcies a la incorporació de les darreres tecnologies per oferir als nostres clients les millors opcions d’impressió i d’acabats disponibles al mercat.

 

En aquests moments, a Pressing tenim el parc de màquines més gran i més avançat de tot l’Estat espanyol. Ubicats al bell mig de la ciutat de Barcelona, disposem d’un espai que fa 1.500 m2, des d’on podem oferir tots els nostres serveis d'una manera centralitzada.

  • Perquè no trobaràs una impremta més ràpida que la nostra.
  • Tenim un impressionant parc de màquines de darrera generació, un ampli equip de professionals i les millors eines del mercat.
  • Tot a punt per poder assolir els terminis que ens demanis.
  • Estem preparats per a les urgències, posa'ns a prova.

El medi ambient ens importa, i molt. Volem contribuir a millorar el nostre planeta i fer-lo més sostenible observant les bones pràctiques ambientals i ajudant als nostres clients a fer-ho, i per això, els oferim:

  • Tintes làtex: que son totalment innòcues pel medi ambient.
  • Papers reciclats: tots els nostres equips poden imprimir sobre papers reciclats.
  • Papers lliures de clor: que eviten els agents de blanqueig per donar al paper el color blanc que té com a conseqüència l'abocament d'elements contaminants al medi ambient.
  • Papers certificats pel FSC (Forest Stewardship Council): l’organisme encarregat de certificar que el nostre paper prové de boscos que seran replantats i conreats de manera sostenible.

I posem a la seva disposició la nostra política de gestió i tota la documentació que ho acredita a control@pressing.es.

 

T’oferim un servei integral

 

Ens encarreguem de tot. Tenim un complet equip humà que t’ajudarà oferint-te les millors solucions per al teu projecte, força sigui quina sigui la seva complexitat.

Busquem la satisfacció del client

  • Per a nosaltres, la qualitat és molt important. Cuidem tots els detalls i no deixem res a l’atzar. Controlem la qualitat de la feina des del principi i fins al seu lliurament.
  • Disposem de sistemes de control de qualitat en cada etapa del procés productiu per garantir que la feina surt tal com el client ens l’ha demanada.

Certificació ISO

+ + +

Vídeo corporatiu

Política de privacitat
Tornarr