Horari d’atenció comercial: De Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00

Team works

Team works

 

Amb la incorporació de les noves tecnologies, el món de la indústria gràfica ha experimentat una autèntica revolució.

 

A Pressing, una empresa fundada l’any 1997, hem afrontat amb èxit el repte d’integrar la tecnologia al nostre flux de treball i fem l’òfset amb la millor impressió digital puguin coexistir.

 

«TeamWorks» funciona com un gran arxiu centralitzat i segur que desa tots els documents relacionats amb un projecte de packaging/comercial i d'impressió: dibuixos tècnics, gràfics, textos, logotips, imatges i altres elements d'envàs.

 

L’aplicació és una excel·lent eina de gestió que organitza les diferents versions de cadascun d’aquests documents de forma lògica i estructurada.

El teu arxiu central de documents

Eficàcia per al packaging i la impressió

TeamWorks és una eina de gestió de projectes que permet el treball simultani i la comunicació en temps real entre els diferents professionals que intervenen en la cadena gràfica durant la realització d'un projecte de packaging/comercial o d'impressió.

Fer recerques al moment
Trobar els documents i la informació que hom necessita és molt senzill. Les diferents opcions de recerca et permetran localitzar una etiqueta amb un codi de barres determinat, un disseny de packaging amb una tinta específica, un disseny estructural per a un tipus de material concret, un arxiu d’imatge o qualsevol informació que desitgis.

Col·laboració en temps real
Gràcies a TeamWorks, diverses persones poden treballar sobre un mateix document des de diferents ubicacions mitjançant senzilles eines que faciliten la comunicació i la col·laboració. Permet veure i revisar la informació, afegir comentaris i correccions i aprovar documents a través d’un navegador estàndard i una connexió a Internet i sense necessitat de tenir un programari d’edició.

Seguretat
La teva informació i els teus arxius, ara del tot segurs. L’accés, controlat mitjançant un sistema d’autoritzacions, et garanteix que els teus projectes i els documents només els poden veure i manipular les persones que desitgis.

Flux de treball

Política de privacitat
Volver