Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h

Web to Print (W2P)

Web to Print (W2P)

 

¿Què és Web to Print?

 

Web To Print (W2P) és una eina web que permet crear un flux de treball complet, des del disseny del producte gràfic, fins a la seva impressió final. 

A través de l'eina d'autoedició online, podràs editar, personalitzar i aprovar els productes gràfics per a la teva empresa des de qualsevol lloc. Simplement necessitaràs un ordinador amb connexió a Internet des del qual també donaràs directament l'ordre d'impressió, controlant quantitats, dates, i punts de lliurament en 48 hores a qualsevol punt d'Espanya. 

Es redueixen així els temps i costos de producció, s'automatitzen els processos, i el treball es realitza de forma més ràpida i eficient

Treu profit de la nostra tecnologia W2P / B2B

Beneficis de la innovació tecnològica W2P

 

Web to Print (W2P) et permet posar en marxa el procés d'impressió amb dades variables per encàrrec d'una forma gairebé immediata. Els principals avantatges són:

  • Les possibilitats de personalització i perspectives són infinites: materials, colors.
    Podràs crear modificacions en el contingut sobre la marxa i sense límits. 
  • Podràs elaborar documents diferents dins d'una mateixa tirada d'impressió: variant els continguts sobre la base d'una àrea geogràfica, territori de venda o interessos comercials del teu producte.
  • Facilita al departament de màrqueting un control global de la imatge de marca per a franquícies i empreses amb múltiples sucursals, punts de venda i clients.
  • A nivell corporatiu, és la manera en què controles la teva pròpia imatge: colors, logotips, línies de disseny. 
  • Podràs controlar en tot moment el procés de producció.
  • Estalviar temps i diners.
  • Destacar sobre la teva competència.

 

En Pressing, la impremta online més gran de Barcelona, et brindem les millors solucions web d'impressió per a la teva empresa.

Com funciona la nostra plataforma digital Web to Print?

Elaborar els teus productes gràfics és molt senzill gràcies a l'eficiència del procés amb Pressing i la tecnologia digital de Web to Print.

Disposem d'un programari que permet crear i gestionar múltiples portals de serveis d'impressió via web i automatitzar el procés de treball de les nostres impressores digitals, des de la creació del document fins a la seva impressió.

No hi ha necessitat de centralitzar tots els encàrrecs: Des de qualsevol sucursal, oficina o punt de venda de la teva empresa o franquícia, es podrà accedir a la plataforma i sol·licitar la impressió de determinat disseny. 

A més, juntament amb els serveis d'impressió adaptats a les noves tecnologies, et garantim una experiència personal i pròxima. 


No estàs sol!


En cas que durant el procés pugui sorgir algun dubte o necessitis ajuda, en Pressing t'assegurem el millor suport tècnic. Resoldrem qualsevol qüestió i t'ajudem durant la creació de les teves peces.

Política de privacitat
Tornarr