Horari d’atenció comercial: De Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00

Invitacions de Boda

Categories
Podríem dir-te que ens encantaria acompanyar-te en un dels dies més importants de la vostra història d'amor però hi ha alguna cosa que ens ve més de gust: imprimir les vostres invitacions de boda.


Senzilles, útils i eficaces: les nostres invitacions de boda són tot el que necessites per celebrar l'amor. Si estàs preparant la celebració, segur que has d'estar pendent de molts detalls perquè tot surti perfecte. Nosaltres volem ajudar-te i aconseguir que, entre tants preparatius, també gaudeixis d'aquestes setmanes prèvies a l'enllaç tan esperat.


A Pressing ens encarreguem de imprimir les vostres invitacions de boda perquè siguin tal i com us les heu imaginat. Fer-ho és molt senzill i ràpid: només heu de enviar-nos el disseny final i triar el tipus d'invitacions de boda que més us agrada. Els acabats exclusius marquen la diferència així que ara és el moment de reflectir el vostre estil.


Tendències n'hi ha moltes. Des de les invitacions de casament d'inspiració rústica i natural fins a les més simples i minimalistes en què l'elecció de la cal·ligrafia és fonamental. Els relleus amb cert volum i cos sempre són un encert i, actualment, es torna al clàssic, apostant pel blanc i el minimalisme.


Tenir en compte les tendències sempre és recomanable però al final, només vosaltres podeu decidir quines són les invitacions de casament que voleu. Fer-les realitat serà el nostre objectiu.

Com són les invitacions de boda amb Pressing?


Amb UVI, stamping en or o plata, amb tinta blanca, encunyades o amb papers especials. Podeu preguntar-nos totes les possibilitats i triar la tècnica que us garanteix el resultat que busqueu. Tenim tants formats com ganes de inspirar-vos en la vostra celebració. Perquè quan es tracta de sorprendre als convidats, no cal esperar a la data que ja heu marcat en el calendari. Podeu avançar-vos i dibuixar-un somriure quan obrin la bústia i descobreixin aquestes invitacions de casament úniques, originals i impossibles d'oblidar.

Ara, les invitacions de casament també són records.


Podeu fer la vostra comanda en línia ara. En molt poc temps, rebreu les invitacions de boda amb la millor qualitat del mercat. El compte enrere ha començat.

 

 
Política de privacitat
Tornarr