Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h

Impressió sota demanda

Que fem Impressió sota demanda

Que és?

La impressió sota demanda és un model de negoci revolucionari que ha estat adoptat per empreses líders a la indústria de la impressió, com Pressing. Aquest enfocament innovador permet als emprenedors i marques crear i vendre productes personalitzats sense haver de preocupar-se per l'inventari, la producció o l'enviament.

Avantatges

 1. Eliminació de l'inventari: No és necessari comprar grans quantitats de productes per adelantat ni preocupar-se per l'emmagatzematge, per reduir els costos i els riscos associats amb l'inventari no venut.
 2. Personalització i varietat: Els clients poden carregar els seus propis dissenys, logotips o imatges, el que ofereix la possibilitat de crear productes únics i exclusius. A més, aquest model permet oferir una àmplia varietat de productes, des de samarretes i sudaderas fins a tasses, lliços, coixinets i molt més.
 3. Flexibilitat i adaptabilitat: és possible realitzar canvis ràpids i realitzar proves de nous productes o dissenys sense incórrer en costos significatius. Esto brinda als emprenedors i a les marques la flexibilitat d'ajustar la seva oferta en funció de les demandes del mercat i dels clients.
 4. Baixa inversió inicial: Al no tenir que invertir grans quantitats de diners en la producció de productes i en la gestió de l'inventari, la impressió sota demanda reduir els costos inicials per als emprenedors i les marques. Això permet que negocis emergents o de menor escala puguin ingressar al mercat de manera més accessible i amb menor risc financer.
 5. Producció i enviament automatitzats: En Pressing podem integrar-nos a la web dels nostres clients per rebre directament els comandaments per produir-los. Això estalvia temps i simplifica el procés de gestió de comandes.
 6. Reducció de desperdicis: Al imprimir els productes només quan hi hagi una demanda real, es redueix el desperdici de materials i recursos. Això contribueix a una producció més sostenible i alineada amb les pràctiques de responsabilitat ambiental.
 7. Escalabilitat: La impressió sota demanda permet escalar el negoci de manera més eficient. A mesura que augmenta la demanda, és possible gestionar majors volums de peticions sense tenir que lidiar amb problemes de producció o logística. Això facilita el creixement de l'empresa de manera sostenible.

En resumen, la impressió sota demanda ofereix avantatges significatives, com l'eliminació de l'inventari, la personalització, la flexibilitat, la baixa inversió inicial, l'automatització de la producció i l'enviament, la reducció de desperdicis i l'escalada. Aquestes avantatges tenen aquest model una opció atractiva per a emprenedors, marques i clients que busquen una forma eficient i rentable per crear i obtenir productes personalitzats.

Com funciona?

Pressing gestiona l'impressió sota demanda per dos canals:

 • store.pressing.es és el nostre portal web per que els nostres clients realitzin les comandes de manera manual. Està pensada per a projectes petits que estan començant.
 • integració API. A Pressing disposem d'un software que podem integrar/connectar a la web dels nostres clients perquè les comandes es transfereixin de manera automàtica.

Un cop rebem les diferents comandes, les produïm, empaquetem i enviem directament al client final. Tots els nostres clients reben la informació de tracking per reenviar els clients.

Vols saber més? Contacta amb nosaltres

Pots contactar amb nosaltres per a saber més sobre aquest servei:

 • Escriu un email a store.pressing.es 
 • Omplint el següent formulari
 • Si us plau, indica el teu nom

 • Si us plau, indica la teva adreça

 • Si us plau, corregeix el teu e-mail

 • Política de privacitat
  Àmbit d'aplicació

  La present política de seguretat afecta qualsevol dada de caràcter personal dels usuaris d'Internet (en endavant, els "usuaris") que visitin la pàgina web www.pressing.es i omplin els formularis de sol·licitud disponibles a la mateixa.

   

  Informació bàsica sobre Protecció de Dades

  Responsable: Pressing Impresió Digital S.A.. + info

  Finalitat: Donar resposta a la seva consulta realitzada a la nostra web. + info

  Legitimació: Consentiment del interessat. + info

  Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal. + info

  Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. + info

  Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web.+ info

  LSSI: D'acord amb la llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació, autoritzo que remetin notícies d'actualitat i publicitat del seu interès, per qualsevol mitjà de comunicació electrònic.

   

 • Enviar
Política de privacitat
Tornarr