Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h

Que fem

Que fem

 

Des de l'any 1997 hem volgut complir el nostre servei d'impressió ràpida i de qualitat per a tot el que ho necessita.


Mai hem deixat de créixer i la millor manera de fer-ho, és donant la benvinguda a les últimes tecnologies per oferir als nostres clients les millors opcions d'impressió i acabats del mercat.


Com a experts en impressió digital no diem no als reptes. Per això, en la nostra impremta, trobaràs la manera de fer realitat les teves idees. Descobreix els nostres equips d'última generació i les nostres eines per assegurar un resultat impecable.


Deixa que t'expliquem com duem a terme els projectes d'impressió en gran format o com hem fet un pas cap endavant mitjançant la tecnologia de la realitat augmentada, augmentant l'eficàcia i la innovació en les teves comunicacions.


Com la creativitat és el que ens inspira i el que necessitem per fer realitat les teves idees, també hem incorporat el encunyat digital i el Stamping en Or, Plata, Coure, Vermell, Blau, Verd i hologràfic perquè ho adaptis a tot tipus de formats i els teus productes tinguin l'acabat metal·litzat d'alta qualitat que desitja.


Si necessites implementar una campanya, a Pressing comptem amb una xarxa de professionals, repartits per tot el territori espanyol, per ajudar-te amb totes les accions. Igualment, també ens ocupem de la logística i de la distribució.


No volem convèncer-te tot el que fem. Tu mateix podràs descobrir-ho des de cada un dels apartats del web o contactant amb nosaltres, si ho prefereixes.
¿I saps què és el millor? Sobretot, el que fem és personalitzar els projectes perquè tu estiguis tan satisfet com t'ho mereixes.


Per això, a la pregunta què fem, només se'ns ocorre respondre d'una manera: el que ens apassiona.

Política de privacitat
Tornarr