Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h

Flyers

Pressupost Flyers

Tens un negoci, un projecte, un esdeveniment. Ara arriba el millor: Explica’l! Comparteix-lo! 

 

Pressing proporcionem un servei d'impressió de flyers ràpid i d'alta qualitat per donar veu a allò que et portes entre mans.

 

Comptem amb la millor maquinària d'impressió digital de Barcelona per imprimir flyers per a la teva empresa o per publicitar un servei o esdeveniment que estiguis preparant. Els flyers són un tipus de publicació perfecte per donar difusió d'alguna cosa d'una forma original. Perquè hi ha moltes formes d'explicar alguna cosa, però si ho fas amb un disseny adequat, aconseguiràs que la informació no s'oblidi fàcilment. 

 

Els avantatges dels flyers:

  • Gràcies al seu format petit, el lector els llegeix fàcilment.
  • És un dels projectes més econòmics d'impressió. Tindràs molts d'ells en una sola vegada.
  • Es produeixen de forma ràpida.
  • El flyer desperta la curiositat del lector, gràcies al disseny. 
  • Els flyers són un dels formats més efectius en molt poc temps.

Sempre pots demanar-nos la impressió d'una prova abans de realitzar la producció per comprovar-ho. I si et convenç, saps que Pressing estarà a la teva disposició.

 

Recorda que a Pressing t'oferim la possibilitat d'encarregar-los directament online de forma ràpida (clicant al botó de sota), ja que, per estalviar-te temps, t'oferim els dos formats més comuns (Din A5 i Din A6) amb els acabats d'impressió i paper més utilitzats.

 

Després, nosaltres preparem el teu encàrrec perquè puguis repartir-los i explicar-li al món aquesta informació tan important per a tu. Tria l'efectivitat dels flyers. 

 

Política de privacitat
Tornarr