Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h

Alfombretes de Ratolí

 

 

Ref. 032

Imprimim alfombretes de ratolí personalitzades i en petites quantitats.
 

Tots els preus inclouen IVA.

Fes la teva comanda online ara i deixa't sorprendre per la impressió digital.

  • Material PVC SYNAPS de 300 grams + goma EVA
  • Tamaño 18x26 cm
  • Acabado Cantells roms
  • Impresión Impressió 1 cara
  • Plastificado Laminat sorra 1 cara
A partir de
    
33. 27 €
 

Hi ha molts llocs que són els teus favorits i als quals t'encanta arribar per passar bons moments. Segurament no estàs pensant en el teu espai de treball, però, ja que passes tant de temps aquí, per què no fer-ho més especial? Crea un racó únic per a concentrar-te, inspirar-te i recordeu-te que els petits detalls marquen la diferència. Tant petits i tant diferents com una alfombreta de ratolí personalitzada.

 

No diem res de nou si assegurem que un espai de treball organitzat i en harmonia t'ajudarà a concentrar-te i a sentir-te millor durant la teva jornada laboral. Tenir cura dels elements d'aquest racó és fonamental. Potser t'agrada envoltar-te de plantes o de fotografies dels teus éssers estimats. Per cert, sabies que hi ha una altra manera més original de tenir a prop aquestes imatges? Per què no dissenyes una estoreta de ratolí personalitzada i crees un model únic?

 

A Pressing pots personalitzar la teva estoreta de ratolí amb una fotografia, un logotip o una missatge. En només uns dies, rebràs un producte de qualitat amb un gran acabat professional i a tot color. Quan la col·loquis a l'escriptori, ja no voldràs perdre-la de vista perquè, d'una banda, protegiràs el material de la taula i, de l'altra, milloraràs el moviment del teu ratolí. Però per si això no fos suficient, cada vegada que miris la teva estoreta de ratolí personalitzada, se t’escaparà un somriure al veure el resultat.

 

A Pressing t'oferim la possibilitat de crear els models d’alfombretes de ratolí personalitzades que necessites i en petites quantitats.

 

La combinació de Vinil PVC i goma EVA les fa resistents i molt còmodes per treballar. Visualment, destaquen pels cantells roms i assegurem el plastificat en una cara, perquè el disseny sigui durador. Les jornades són molt llargues i aquestes alfombretes de ratolí personalitzades aguantaran el ritme.

 

Cada vegada són més les empreses que es prenen seriosament la imatge corporativa i decideixen personalitzar aquest complement d'oficina. Quan reben clients a l'oficina, saben que qualsevol detall pot dir molt de la seva marca i, que tots els empleats tinguin la mateixa alfombreta de ratolí personalitzada amb el logotip de l'empresa, per exemple, és una nota de distinció que no passa desapercebuda.

 

Aconsegueix ara la teva de la manera més senzilla o, si ho desitja, crea una comanda amb més quantitat. En qualsevol dels dos casos, la impressió digital et sorprendrà.

 
Política de privacitat
Tornarr