Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h

Impressió Digital

Que fem Impressió Digital

Pressing pionero en impresión digital en Barcelona

Avantatges de la Impressió Digital

Què podem oferir als nostres clients amb aquestes màquines d'impressió digital?

Impressió digital full a full

 

Disposem de 2 equips HP Indigo d'última generació (1 x HP Indigo 15K HD i 1 x HP Indigo 7900), i som l'única impremta digital a Espanya que té una HP 15K HD a les seves instal·lacions. També comptem amb la recent incorporació de la Ricoh Pro C7100X.

 

Oferim la millor qualitat en indicromia i en colors Pantone. Cada equip disposa de fins a 7 cossos d’impressió per treballar, si cal, amb tintes directes. Imprimeix full a full i s’adapta perfectament als tiratges curts, amb una qualitat cromàtica excel·lent.
 

 

És ideal per a treballs que requereixin una personalització.

Podem imprimir sobre molts tipus de substrats, papers estucats, verjurats, vinil, acetat, vegetals, PVC, adhesius, cartolines, kraft, reciclats, etc.

Ningú no et pot oferir la nostra capacitat de producció

HP Indigo 15K HD i 7900

 

Per imprimir, utilitzem una tinta anomenada «ElectroInk».
Es tracta d’unes partícules de tinta que estan carregades elèctricament en un líquid. Per això, el resultat que obtenim és molt semblant al que ens proporciona l'òfset tradicional.

Els nostres equips estan preparats per imprimir amb Indicromia (6 tintes: CMGN (Cian, Magenta, Groc i Negre) + taronja i violeta directes), amb colors Pantone® i també amb tinta blanca.

Tenim en estoc una àmplia varietat de papers i de substrats per poder imprimir les teves feines sense cap mena de retard i en un temps rècord.
 

HP Indigo 15K HD+

Ricoh Pro C7100X

 

Hem incorporat recentment la nova Ricoh Pro C7100x per a complementar el nostre parc tecnològic, amb un equip d'impressió que ens donarà un valor afegit en la impressió de tinta blanca, sobretot per a sobres i papers negres. També és ideal per a la impressió d'entrades amb marques d'aigua per a evitar les imitacions. Compatibilitat amb un ampli ventall de papers. Aquest nou equip d'impressió té un format de fins a 33 cm x 70 cm.

Política de privacitat
Tornarr