Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h

Carpetes personalitzades

Les carpetes personalitzades permeten projectar una imatge professional del teu negoci. A Pressing sabem l'important que és causar bona impressió als clients. Per això, t'oferim diferents tipus d'acabats d'alta qualitat per tal d'aconseguir el millor resultat per als teus carpetes.

 

Categories

Les carpetes personalitzades es poden emprar per guardar documentació interna - factures, contractes, etc. -, o per lliurar material als clients - pressupostos, ofertes de serveis o material promocional en esdeveniments i fires.

 

A Pressing t'oferim diferents tipus de carpetes personalitzades de format A4 segons les teves necessitats: estàndard, amb vernís UVI, amb stamping daurat o estampació en plata. Totes elles estan confeccionades amb paper d'un gramatge de 350 grams, per a una major resistència i subjecció dels documents que aniran dins. Són totalment personalitzables perquè puguis plasmar en elles el disseny de la imatge corporativa del teu negoci.

 

Imprimir les teves carpetes personalitzades d'empresa és molt senzill amb la nostra botiga online. Només has d'escollir quin tipus de carpeta desitges, la quantitat i la modalitat d'enviament preferida. Per garantir-te el millor resultat possible, t'aconsellem el nostre servei de revisió professional dels documents per només 7 €. Si no tries aquesta opció, entendrem que els arxius són correctes. Després de finalitzar la teva compra, disposes d'una pestanya a la part superior dreta de la nostra web mitjançant la qual hauràs d'enviar el teu disseny perquè puguem imprimir-les. Amb el nostre servei d'impressió en línia la compra de les teves carpetes de presentació és més senzilla i ràpida que mai. Les rebràs a l'oficina sense ni tan sols moure't d'ella!

 

 
Política de privacitat
Tornarr