Horari d’atenció comercial: De Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00

Llibres Fresats

Pressupost Llibres Fresats

Tot i que els llibres digitals estan guanyant protagonisme, no ens imaginem el dia en què hagin desaparegut els llibres de paper. A Pressing pensem que tots dos poden conviure sense cap problema, per això, posem a la teva disposició la possibilitat de crear els teus propis llibres fresats.

 

Si ets un autor independent, si vols recopilar els apunts de tot un curs, si tens una feina que t'agradaria convertir en llibre ... A Pressing tenim el millor servei de llibres fresats per a tu, per la teva editorial o empresa, doncs disposem de tecnologia per a poder fer des d’una unitat a tiratges d’una certa quantitat.

 

Saps en què es caracteritzen els llibres fresats?

 

Aquest tipus d'enquadernació, aconsegueix que les pàgines vagin encolades al llom i no cosides. Per aquest motiu resulten molt més resistents i són més moderns.

 

Per sol·licitar un pressupost, només has de clicar el botó de sota i d'omplir el formulari indicant les mesures del llibre, el tipus de paper, el seu gruix, si el vols imprimir en tinta negra o també de color i altres aspectes sobre l'interior dels llibres fresats, com el nombre de pàgines.

 

Després, a Pressing preparem la teva comanda cuidant cada detall perquè aquí, encara som amants dels llibres de paper, com tu.

Política de privacitat
Tornarr