Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h

Artícles Promo

Tothom pot crear un producte personalitzat si té ganes de fer-ho i si compta amb nosaltres. Juga a inventar alguna cosa especial que podràs regalar a qui més s'ho mereixi o a tu mateix, per què no?

 

Personalitzar alfombretes de ratolí o tasses és una de les formes més originals d'explicar una història i reflectir els teus sentiments.

 

Entra i descobreix els articles Promo que posem al teu abast perquè puguis personalitzar-los.

Categories

Les alfombretes de ratolí es poden demanar en petites quantitats per adaptar-te a les teves necessitats. Estem convençuts que aconseguiran robar-te un somriure mentre estàs concentrat davant de l'ordinador. Només hauràs d'apartar la mirada de la pantalla durant uns segons i fixar-te en aquesta estora que ja saps que és única i original.


D'altra banda, si hi ha un regal que mai falla són les tasses personalitzades. Tria un dels models de la nostra botiga i envia'ns el disseny: des d'una fotografia, una frase amb especial significat per a tu o el logotip de la teva empresa. Totes les idees són benvingudes a Pressing!


Per celebrar un aniversari o un aniversari especial, per felicitar algú pel seu esforç a la feina o per animar-te en cada glop de cafè. Les raons per crear un producte personalitzat les tries tu. Nosaltres, simplement, imprimim les teves idees per fer-ho realitat.

 
Política de privacitat
Tornarr