Horari d’atenció comercial: De Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00

Impressió offset

Que fem Impressió offset

Característiques de la Impressió Offset

 

La impressió Offset és un sistema que deriva de la tradicional litografia. S'anomena "Offset" i es diferencia de la litografia en el fet que reprodueix la imatge de manera indirecta, ja que la imatge o text no es transfereixen a la superfície a imprimir directament.

Procés d'impressió Offset

 

En aquest tipus d'impressió, es mulla parcialment una planxa d'alumini amb aigua que repel·leix la tinta en les zones on no hi ha imatge (zona hidròfila) i la resta de la planxa pren la tinta en les altres zones amb la forma del motiu a imprimir prèviament gravat en aquesta.

 

Es realitza mitjançant planxes monocromàtiques, de manera que s'ha de crear una planxa per cada color que es fa servir.

 

Posteriorment passa a un cilindre cobert en la seva superfície per un material flexible (mantellina) que sol ser de cautxú o silicona, que entinta al cilindre Offset, i posteriorment ho transfereix, per pressió, a la superfície a imprimir (generalment paper).

 

Aquest tipus d'impressió té gran qualitat, ja que el recobriment de cautxú del corró d'impressió és capaç d'impregnar amb la tinta superfícies que tinguin irregulars o rugoses, cosa que no seria possible amb rodets metàl·lics.

 

En Pressing sempre incorporem les últimes tecnologies per oferir el millor servei i qualitat d'impressió als nostres clients.

 

És per això que disposem de la màquina Speedmaster CX 102 - que ofereix un rendiment i productivitat elevats i una àmplia gamma de suports d'impressió.

Avantatges de la Impressió Offset

 

 • La imatge final té una qualitat més clara i definida que amb altres sistemes d'impressió. Els detalls es reprodueixen de forma 100% fidel.
 • La velocitat d'impressió és molt ràpida.
 • Els retocs són molt senzills.
 • Permet controlar els colors al detall, així com la utilització de tintes especials, com l'or i la plata.
 • Una bona alineació, sense empremtes ni efecte esquaix.
 • Es pot utilitzar en diferents superfícies i papers de diferent textura i gruix.
 • Les planxes d'alumini són de ràpida i fàcil producció i la seva durada és elevada.
 • En grans tirades de producció el preu és inferior a qualsevol altre sistema.
 • És un procés mecanitzat i que ofereix gran seguretat.

Impressió Offset vs Impressió Digital

 

No et preocupis si no saps que tecnologia utilitzar, ja que els nostres comercials sabran assessorar-se correctament. Aquestes són les preguntes que definiran que tecnologia escollir:

 • Quantitat d'exemplars: Si necessites pocs exemplars del que vagis a imprimir, l'adequat és fer-ho en digital. A què ens referim amb pocs exemplars? Si és un llibre o catàleg: des de 4 exemplars fins a 300 o 500 còpies. Si és un flyer, cartell, fullet grapat, díptic, postal, etc. : entre 100 i 2.000 exemplars, depenent de la mida, nombre de pàgines, etc.
  A partir de 500 catàlegs o 2.000 fullets sol resultar més adequat utilitzar la impressió Offset perquè resulta molt més econòmica i es poden fer grans tirades en menys temps.

 

 • Urgència de la feina: El digital és molt ràpid, la tinta surt seca i es pot enquadernar a l'acte. El procés d'impressió Offset pot costar diversos dies, cal generar les planxes, imprimir, deixar assecar la tinta per evitar frecs, i, finalment, enquadernar. Si necessites fer 5.000 catàlegs de 200 pàgines per demà és impossible en qualsevol dels sistemes, però segurament podrem fer-te 50 o 100 còpies en digital, utilitzar-les per aquesta fira o reunió tan important i després, amb més temps, fer la resta de la tirada en Offset.

 

 • Mida de l'imprès: A les nostres màquines d'Offset pots imprimir fulls de 70 × 100 cm. En canvi, la mida de fulla en digital és de 50x70 cm. Si has d'imprimir un cartell o una revista de grans dimensions haurem de recórrer a l’Offset encara que siguin pocs exemplars.

 

 • Impressió personalitzada amb Dada Variable: Impresos numerats, amb el nom de client en portada, amb diferents tipus de portada o interiors, postals amb la direcció impresa ... Qualsevol cosa que et passi per alt es pot fer amb la impressió digital amb dada variable, encara que es poden combinar tots dos sistemes, com imprimir l'interior del catàleg en Offset i la portada en digital.

 

Política de privacitat
Volver