Horari d’atenció comercial: De Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00

Adhesius personalitzats

 

 

Categories
No menyspreïs el poder d'un adhesiu! A Pressing no ho fem i per això pots encarregar-los a la nostra impremta. Fes la teva comanda d'adhesius tenint en compte el format, la quantitat i la qualitat i utilitza'ls on vulguis. Quan descobreixis tots els dissenys que pots fer, no voldràs parar.


Alguns diran que són molt petits però això és perquè no han tingut grans idees per personalitzar-los. Tu segur que sí i per això ets aquí, a punt de descobrir els models d'adhesius de la nostra botiga online.


La família d'adhesius de Pressing no deixa de créixer. Des dels més clàssics com els rodons i quadrats fins als que encara estan per inventar perquè ets tu, precisament, qui ho farà. Amb nosaltres fins i tot pots personalitzar la silueta dels teus adhesius perquè tinguin més impacte visual i siguin més cridaners.


Quin tipus d'adhesius necessito?

Hi ha tants adhesius com a funcions. Si quan vagis a realitzar la teva comanda, no saps quin és el millor model per a tu, posa't en contacte amb nosaltres perquè et puguem ajudar personalment. Abans, per anar guanyant temps, potser et puguin ser útils alguns consells pel disseny:

 

  • No sobrecarreguis el disseny amb masses detalls gràfics. A l'univers dels adhesius, menys és més.
  • Pensa missatges breus: si esculls les paraules adequades pots impactar igual o més.
  • Si és possible, deixa un espai entre la vora per situar el disseny, així quedarà més net i integrat.


¿UVI o Stamping?


Saps en què es diferencia cada tècnica? D'una banda, els adhesius amb vernís UVI relleu destaquen pels seus acabats: són més cridaners i impactants. A més, aquesta capa protegeix els colors impresos i fa que l'adhesiu sigui resistent al mal temps. D'altra banda, el sistema amb stamping aconsegueix impressions brillants i contrastades, amb una cobertura impecable. Aquests dos acabats digitals i amb la màxima qualitat només els trobaràs a Pressing.


Edicions limitades


Ha arribat el moment de sorprendre. Imagina que en la pròxima reunió, regales al teu equip de treball una col·lecció d'adhesius corporatius perquè puguin utilitzar on més vulguin. O que en la pròxima menjar amb amics, apareixes amb uns adhesius d'edició limitada dissenyades de forma individual, pensant en cada un d'ells. Si alguna cosa sabem és que es quedaran sense paraules i tu, sense adhesius. Però si això passa, tranquil. A Pressing sempre pots tornar a fer una comanda. Aprofita't de la nostra alta qualitat d'impressió i de la possibilitat que t'oferim de personalitzar les adhesius!

 
Política de privacitat
Volver