Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h

Impressió Comercial

 

 

Categories

Necessites bosses de paper per a la teva empresa? Vols distribuir flyers per comunicar un esdeveniment? Has començat a pensar en el disseny de les teves invitacions de boda? Ens agrada saber que saps el que vols i com ho vols, però encara ens agrada més que ens seleccionis com la teva impremta preferida per a la impressió comercial d'aquests productes. Endavant, Pressing és la teva impremta.


El nostre valor afegit és la possibilitat de realitzar tiratges curts, personalitzats, i amb acabats exclusius gràcies a la nostra constant aposta per la innovació tecnològica. Creiem que això és just el que necessites quan imagines un projecte que vulguis fer realitat. No és casualitat que el nostre lema sigui: si pots imaginar-ho, nosaltres podem imprimir-ho!


Podries seguir buscant, però no trobaràs una impremta més ràpida que la nostra ni amb un parc de màquines tan ampli, en què a més hi ha les millors eines del mercat.


A Pressing ens agrada conèixer les històries que hi ha darrere de cada projecte. Pots passar per la nostra impremta o tenda en línia i fer la teva sol·licitud per rebre'l en el menor temps possible o pots contactar amb nosaltres i conèixe’ns. El nostre equip de professionals estarà encantat d'escoltar i assessorar-te en cada pas. Perquè quan diem que oferim un servei integral, ens referim precisament a això. La qualitat és molt important per a nosaltres. Cuidem tots els detalls i no deixem res a l'atzar.


Només has de fer clic al producte que t’interessa i emplenar el formulari amb totes les dades. En aquesta secció, trobaràs flyers, bosses de paper, targetes, invitacions de boda, adhesius o targetes de PVC. Si entres a cadascun d’aquests productes, et donarem suggeriments de disseny o fins i tot d'ús, perquè seleccionis el més indicat per a tu.


Si no trobes el producte que busques, pots enviar un formulari per crear un pressupost a la teva mida. Una vegada verificat el pressupost, ens posarem en contacte amb tu per ultimar els detalls de la teva comanda i arribarem a la millor part: la impressió.


No sabem si t’ho estaràs imaginant, però si és així, que sàpigues que nosaltres volem imprimir-ho.

 

 
Política de privacitat
Tornarr