Horari d’atenció comercial: De Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00

Impressió en Gran Format

Que fem Impressió en Gran Format

PENSA EN GRAN, FES-HO REALITAT: IMPRESSIÓ GRAN FORMAT

 

Al 2015, vam decidir apostar fort pel gran format, i, en conseqüència, vàrem incorporar 4 màquines noves a les nostres instal·lacions. Això ens permet oferir als nostres clients un servei d'impressió total. És el nostre compromís amb ells i tots els seus projectes. Tu podries ser el pròxim.

Què podem oferir als nostres clients amb aquestes màquines d'impressió de gran format?

 

 • Cartelleria interior i exterior.
 • Senyalètica.
 • Banderoles i pancartes.
 • Photocalls.
 • Lones micro perforades.
 • Estructures, Roll-Ups i Pop Ups.
 • Caixes de llum.
 • Marquesines.
 • Impressió en llenç.
 • Estands per a fires i exposicions.
 • Expositors de PLV.
 • Retolació.
 • Decoració d'interiors per a locals i oficines.

 

Per a totes aquestes aplicacions, t'oferim el servei d'instal·lació i muntatge.

Quines són les especialitats de cada màquina?

DURST Rho P10 250

 

La sèrie Rho P10 d'impressores de tinta UVI defineix el nivell de qualitat de la maquinària de producció industrial. Són les impressores de 10 pico-litres més productives del mercat, i no fan concessions a la velocitat ni a la productivitat.

 

Podem realitzar des de volums elevats de treball, a tiratges curts, i fins i tot, treballs d'una única peça. És capaç d'imprimir fins a 200 m2 a 1000 dpi i 60 m2 a 1200 dpi.

 

Gràcies a aquesta nova màquina podem imprimir sobre suports com el metacrilat, fusta, cristall, alumini, lones, plàstics, foam, forex entre molts altres. Ve a més equipada amb tinta blanca per a imprimir, per exemple, sobre suports transparents, tant per a opacar com per a crear reserves de blanc.

HP Làtex 3100, HP Làtex 360 y HP LX800

 

La versàtil tecnologia HP Làtex proporciona una elevada qualitat d'imatge a gran velocitat. El valor afegit d'aquesta tecnologia són les seves tintes, ja que les tintes HP Làtex amb base aigua són inodores, no requereixen de cap ventilació especial ni etiquetes d'advertència de riscos, ni contenen contaminants perillosos per a l'aire. A més no són inflamables ni combustibles, i no contenen níquel.

 

Gràcies a això podràs arribar a nous espais interiors que amb productes impresos amb tecnologia solvent no es podia (per l’olor de les tintes), com els recintes d'atenció sanitària.

 

Podem imprimir tant en aplicacions per a interiors com per a exteriors amb un format de fins a 3,2 metres d'ample. Oferim una àmplia gamma de colors amb alt grau de nitidesa, amb una resolució de fins a 1200 ppp. Tintes garantides a l'exterior per a 3 anys i per a 5 anys laminades. Amb aquesta tecnologia imprimim principalment lones, vinils, tèxtils i llenços.

HP Scitex FB 7600

 

La HP Scitex FB7600 és una màquina d'impressió especialitzada en la impressió d'expositors, embalatge corrugat i senyalització.

 

A més, podràs sorprendre als teus clients amb l'opció del vernís UVI que amb un relleu mínim, dóna un acabat brillant o mat a les teves impressions.

 

És una màquina de molt alta producció podent arribar als 400m2/h.

Si penses en gran, per què no imprimir en gran. Fes realitat els teus projectes més ambiciosos i no deixis de créixer.

Política de privacitat
Volver