Horari d’atenció comercial: De Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00

Impressió en Gran Format

Que fem Impressió en Gran Format

Pensa en Gran, Fes-ho realitat

 

En 2015, decidimos apostar fuerte por el gran formato, y para ello incorporamos 4 máquinas nuevas a nuestro equipo de impresión. Esto nos permite ofrecer a nuestros clientes un servicio de impresión total. Es nuestro compromiso con ellos y todos sus proyectos. Tú podrías ser el próximo.

Serveis de cartelleria i impressió de gran format a Barcelona

 

Què és la impressió en gran format?

 

La impressió en gran format és tota aquella el format imprès sobrepassa les mesures estàndards (petit format). Ofereix una àmplia varietat de solucions utilitzades en publicitat, retail, fires i esdeveniments: roll-ups, cartells, lones, entre d'altres. Els dissenys per a impressió en gran format no poden fer-se a escala real i se sol utilitzar l'escala de reducció.

Què podem oferir als nostres clients amb aquestes màquines d'impressió de gran format?

 

Per a totes aquestes aplicacions, en Pressing t'oferim el servei d'instal·lació i muntatge:

 

 • Cartelleria interior i exterior.
 • Senyalètica.
 • Banderoles i pancartes.
 • Photocalls.
 • Lones micro perforades.
 • Estructures, Roll-Ups i Pop Ups.
 • Caixes de llum.
 • Marquesines.
 • Impressió en llenç.
 • Estands per a fires i exposicions.
 • Expositors de PLV.
 • Retolació.
 • Decoració d'interiors per a locals i oficines.

Les nostres màquines per a la impressió en gran format

DURST Rho P10 250

 

La sèrie Rho P10 d'impressores de tinta UVI defineix el nivell de qualitat de la maquinària de producció industrial. Són les impressores de 10 pico-litres més productives del mercat, i no fan concessions a la velocitat ni a la productivitat.

 

Podem realitzar des de volums elevats de treball, a tiratges curts, i fins i tot, treballs d'una única peça. És capaç d'imprimir fins a 200 m2 a 1000 dpi i 60 m2 a 1200 dpi.

 

Gràcies a aquesta nova màquina podem imprimir sobre suports com el metacrilat, fusta, cristall, alumini, lones, plàstics, foam, forex entre molts altres. Ve a més equipada amb tinta blanca per a imprimir, per exemple, sobre suports transparents, tant per a opacar com per a crear reserves de blanc.

HP Làtex 3200, HP Làtex 3100 i HP Làtex 370

 

La versàtil tecnologia HP Làtex proporciona una elevada qualitat d'imatge a gran velocitat. El valor afegit d'aquesta tecnologia són les seves tintes, ja que les tintes HP Làtex amb base aigua són inodores, no requereixen de cap ventilació especial ni etiquetes d'advertència de riscos, ni contenen contaminants perillosos per a l'aire. A més no són inflamables ni combustibles, i no contenen níquel.

 

Gràcies a això podràs arribar a nous espais interiors que amb productes impresos amb tecnologia solvent no es podia (per l’olor de les tintes), com els recintes d'atenció sanitària.

 

Podem imprimir tant en aplicacions per a interiors com per a exteriors amb un format de fins a 3,2 metres d'ample. Oferim una àmplia gamma de colors amb alt grau de nitidesa, amb una resolució de fins a 1200 ppp. Tintes garantides a l'exterior per a 3 anys i per a 5 anys laminades. Amb aquesta tecnologia imprimim principalment lones, vinils, tèxtils i llenços.

HP Scitex FB 7600

 

La HP Scitex FB7600 és una màquina d'impressió especialitzada en la impressió d'expositors, embalatge corrugat i senyalització.

 

A més, podràs sorprendre als teus clients amb l'opció del vernís UVI que amb un relleu mínim, dóna un acabat brillant o mat a les teves impressions.

 

És una màquina de molt alta producció podent arribar als 400m2/h.

Si penses en gran, per què no imprimir en gran. Fes realitat els teus projectes més ambiciosos i no deixis de créixer.

Política de privacitat
Volver