Horari d’atenció comercial: De Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00

Carpetes A4 amb UVI

La reserva UVI sol emprar en determinades zones del disseny per embellir el producte i aportar un punt de relleu. Amb aquesta tècnica aconseguiràs unes carpetes amb un acabat més brillant. A més, les carpetes A4 amb vernís UVI són ideals quan es busca transmetre una imatge corporativa elegant.

Ref. 00002
Combinem alta qualitat d’impressió amb un servei ràpid i competitiu.
 

Tots els preus inclouen IVA.

Fes la teva comanda online ara i deixa't sorprendre per la impressió digital.

  • Material Cartolina gràfica
  • Tamaño A4
  • Peso 350 gr
  • Impresión Impressió 1 cara
  • Plastificado Sense plastificar
  • UVI relieve UVI relleu 1 cara
A partir de
    
130. 23 €
 

Si vols imprimir unes carpetes personalitzades amb estil per al teu negoci, aplica la reserva amb vernís UVI. Aquest sistema d'impressió digital els donarà un acabat de luxe sorprenent.

 

Totes les nostres carpetes estan ideades per portar fulls de mida A4. El gruix de les làmines utilitzades són de 350 grams per tal d'aconseguir una major resistència i solidesa en les carpetes. A Pressing som experts en impressió digital des de 1997, per la qual cosa et assegurem gran qualitat en la impressió dels teus documents, gràcies a l'experiència que ens avala.

 

Per formalitzar la teva comanda online només has de seguir aquests senzills passos: escollir el tipus de carpeta que més t'agrada, les unitats desitjades i la modalitat d'enviament preferida. Un cop fet això, hauràs d'enviar l'arxiu del teu disseny, utilitzant la pestanya que apareix a la part superior dreta del web. Per ser més exactes, on es pot llegir "enviar arxius a Pressing".

 

Et recordem, que oferim l'opció de contractar el control professional dels documents perquè assegurar-nos que el fitxer tingui la configuració i format adequats per a una correcta impressió. Confia en la nostra impremta i rep còmodament a l'oficina teves carpetes amb reserva UVI amb excel·lents acabats!

 

 
Política de privacitat
Tornarr