Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h

Targetes de visita

Categories

Qui ets? A què et dediques? Quina és la teva passió? Com podem contactar amb tu? En quin lloc del planeta ets? Tantes preguntes i totes, en el mateix lloc: a les targetes de visita que obren oportunitats.

 

Darrere de les targetes de visita pots començar una història molt interessant per a tu. Poden buscar més informació sobre els teus projectes, poden demanar-te un pressupost, poden parlar de tu si et coneixen i admiren el teu treball i poden tenir-te present en un futur, quan busquin a un professional i tinguin a mà la teva targeta.

 

Per això, si encara no t'has plantejat encarregar les teves, a Pressing serem els primers a animar-te a que ho facis. Pren-te el teu temps perquè nosaltres seguirem aquí, esperant la teva creació per imprimir en el format que vulguis.

 

Des de les clàssiques targetes de visita senzilles però eficaces fins a les més especials. Pots provar amb el nostre acabat digital UVI relleu o amb stamping en or i plata. I si et ve de gust ser original, arrodoneix els cantells de les teves targetes de visita i deixa't sorprendre a tu també, en quant vegis el resultat.

 

Què hauries d’explicar a les teves Targetes de Visita?

 

Encara que això depèn de tu, hem recopilat algunes dades que sempre és millor que incloguis en el disseny:

 

  • El teu nom: Perquè si vas a presentar-te, els altres voldran saber qui ets, no?

  • Les teves dades de contacte: No oblidis aquesta informació que permetrà que puguin trucar-te o escriure't o fins i tot visitar el teu estudi.

  • A què et dediques? Pots escriure el lloc o el càrrec que ocupes o pots explicar amb més paraules i descriure què fas en el teu ofici.

  • Per què t'agrada tant? Aprofita per transmetre la passió que sents pel que fas.

  • El teu logo: Si el tens, no pot faltar com a companyia perfecta de la teva informació.

 

Organitza el text, distribueix-i presenta't. Quan ho tinguis, només hauràs d'enviar-nos el teu disseny i en molt poc temps, rebràs les teves targetes de visita.

 

El millor està per arribar i ho portaran les teves targetes de visita.

 
Política de privacitat
Tornarr