Horari d’atenció comercial: De Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00

Cartells / Pòsters

Categories

Com es dissenyen els cartells o pòsters publicitaris? Què tenen en comú els que són tan recordats?


Són d'una altra època però sobreviuen en l'era digital. I no només això, perquè cada vegada tenen més presència en la publicitat o en el món dels negocis. Sembla que l'artesania i la feina que hi ha darrere de la creació dels cartells i pòsters es valora especialment.


Sabem que els cartells o pòsters són els mitjans més ràpids per impactar i cridar l'atenció de públic. La millor combinació d'imatges i paraules és gairebé com una fórmula matemàtica. No obstant això, ara per ara, ningú ha estat capaç de trobar els factors que aquesta fórmula ha d'incloure perquè cartells o pòsters hi ha molts i tots diferents.


La bona notícia, per a tu, que has creat el teu i ara vols imprimir-lo, és que pot ser que estiguis a punt de tenir entre les teves mans un disseny únic i emocionant. Tenir talent i ganes de captivar el públic són un bon principi.


Si estàs dissenyant cartells o pòsters per al teu negoci o un esdeveniment que organitzes pròximament, deixa l'empremta de la teva marca. A més d'informar i presentar, necessites recordar qui ets o qui està darrere d'aquest disseny. Encara que hi ha moltes formes de crear-lo, sí que podem compartir amb tu són algunes recomanacions per a què puguis dissenyar les teves cartells o pòsters abans que els imprimeixis amb Pressing:

 

  • Estudia el segment de mercat al qual es va a presentar. Els cartells per a nens no tenen el mateix enfocament que els que van destinats a adults.

  • Recorda que no són només paraules. També imatges, il·lustracions o fotografies. El conjunt crea el missatge.

  • Quan es tracta d'escriure unes paraules, tingues clar que en aquest format, menys és més, sense oblidar-nos que el missatge sigui fàcil de llegir i comprensible.


Imprimeix les teves cartells i pòsters personalitzats en diferents formats. Combinem impressió de qualitat amb servei eficaç i ràpid.

 

El cartell es converteix en el vincle visual més fort i pots dir molt més del que imagines. Nosaltres imprimim la teva creació. El teu creguis una cosa única.

 
Política de privacitat
Tornarr