Horari d’atenció comercial: De Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00

Menús

Categories
Què et ve de gust imprimir avui? O millor dit, què necessites? Si la resposta és els menús del teu restaurant, a Pressing te'ls servirem acabats de fer. Tal com els vols.


Per començar amb els entrants, descobreix els models de menús de Pressing. Hi ha 3 grans categories: menús de paper, de PVC i de Dibon. Potser ja saps el tipus que vols però no està de més, conèixer les seves característiques.


Els menús de paper són els clàssics que no poden faltar a taula. Alguns restauradors continuen apostant per ells. Amb un acabat en estucat mat, són sinònim d'elegància, amb possibilitat d'impressió a dues cares així com de plastificació. Amb ells pots fer un format díptic o tríptic.


Els menús de PVC són resistents i més duradors que els de paper. Una de les seves avantatges és que són més fàcils de netejar, de manera que molts restaurants consideren que és la millor opció.


Els menús de dibond són l'alternativa més resistent i rígida. Són una perfecte i original alternativa als menús de paper.


De primer, tria el format que més t'agrada. Ara que ja coneixes millor cada model, només has de fer la teva comanda.
De segon, demana la quantitat que necessites així com el temps de què disposes per rebre els menús al punt que ens indiquis. Quan hagis confirmat, a Pressing començarem a preparar-ho tot per sorprendre't quant abans.


Quan imprimim menús de restaurant, els nostres ingredients principals són l'alta qualitat d'impressió amb un servei ràpid i competitiu.


T'has quedat amb gana? Tranquil, perquè ara arriba la millor part per a alguns: les postres. I és que quan rebis els menús del teu restaurant, ja podràs assaborir-i gaudir-los. I els teus clients, també, és clar.

 
Política de privacitat
Volver