Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h

Carpetes A4 amb stamping or

I si només tinguessis una oportunitat per a ser recordat? La tècnica d'estampació en or és ideal quan es pretén causar impacte en el consumidor amb tan sols una única impressió. Aposta per carpetes personalitzades amb stamping or en les teves fires i congressos. Sorprendràs positivament als teus possibles clients.

Ref. 00002
Combinem alta qualitat d’impressió amb un servei ràpid i competitiu.
 

Tots els preus inclouen IVA.

Fes la teva comanda online ara i deixa't sorprendre per la impressió digital.

  • Material Cartolina gràfica
  • Tamaño A4
  • Peso 350 gr
  • Impresión Impressió 1 cara
  • Plastificado Sense plastificar
  • UVI relieve Stamping or 1 cara
A partir de
    
152. 01 €
 

Les carpetes corporatives són una potent eina de màrqueting que permet donar visibilitat a l'empresa de forma eficient. En elles podràs incloure el logotip del teu negoci, l'adreça, el correu electrònic, o el telèfon.

 

Les nostres carpetes A4 amb stamping en or es distingeixen pel seu acabat realment cridaner, dotat de brillantors metal·litzats i un lleuger relleu al mateix temps. Aquest acabat final ofereix una excel·lent resistència al ratllat. Pel que fa al material emprat es tracta de cartolina gràfica amb gramatge de 350 gr. per a una major consistència.

 

A la nostra impremta disposem d'un servei d'impressió d'alta qualitat, ràpid i amb preus competitius. Ara pots fer la comanda de les teves carpetes de manera online sense ni tan sols moure't de l'oficina. Només has d'escollir el tipus de carpeta, la quantitat desitjada i la modalitat d'enviament que més et convingui. Després de finalitzar la teva compra en línia, no oblidis enviar-nos l'arxiu del teu disseny mitjançant la pestanya localitzada a la part superior dreta del web. Encarregar les teves carpetes personalitzades ara és més fàcil i ràpid que mai gràcies a la nostra impremta online!

 

 
Política de privacitat
Tornarr