Horari d’atenció comercial: De Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00
"

Mai hem deixat de créixer i d’innovar per a oferir als nostres clients les millors opcions d’impressió i acabats disponibles en el mercat.

Joan Villamayor. CEO Pressing "

Productes

Targetes Visita y Papereria

Targetes Visita y Papereria

Impressió de targetes de visita, per a empreses i particulars, amb acabats únics al mercat.

Impressió Comercial

Impressió Comercial

Combinem alta qualitat d'impressió, innovació tecnològica, amb un servei rapidíssim.

PLV

PLV

Ningú pot oferir-te una solució total d'impressió.

Artícles Promo

Artícles Promo

Què poden fer les empreses per trobar noves formes de contacte amb el client?

Roba i Bosses

Escull el producte que vulguis personalitzar

Blog

Com utilitzar la impressió de qualitat per a millorar la teva marca
Com utilitzar la impressió de qualitat per a millorar la teva marca

Si hi ha algú a qui no hauries de perdre de vista en el teu equip és el disseny. Sí, ens referim a ell com si fos un protagonista més del teu dia a dia. En aquest article et contem perquè és l'ambaixador silenciós de la teva marca i com pots portar-lo a un altre nivell gràcies a la impressió de qualitat.

Targetes de visita que ningú perdrà
Targetes de visita que ningú perdrà

Amb unes targetes de visita senzilles pots mostrar el més important del teu negoci però, de vegades, vols alguna cosa més. Una cosa especial, diferent i que capti l'atenció. En aquest cas, no serem nosaltres qui et llevem la idea de la ment perquè també estem convençuts que l'originalitat no te preu. Sortir de la teva zona de confort significa aconseguir més oportunitats. Precisament per això, avui volem compartir 3 ideïs que podràs aplicar en els teves targetes de visitis i aconseguir aquesta paraula que tant ens agrada escortar. Ja saps ... wow!

Newsletter

No deixis escapar les nostres ofertes, novetats i codis promocionals de Pressing!

En Pressing, la nostra impremta a Barcelona, ​​ens preocupem pels clients, per això tractem sempre de oferir-los un servei d'impressió digital ràpid i de qualitat. Cada dia ens esforcem perquè les teves comandes tinguin uns acabats excel·lents i arribin on estiguis en el menor temps possible. Ara ja pots imprimir en línia de forma molt senzilla els teus documents personals o d'empresa a través del nostre web: targetes de visita, carpetes personalitzades, invitacions de casament, flyers, fullets, bosses de paper, i molt més. Pots personalitzar qualsevol d'aquests productes amb acabats únics i materials de qualitat. Gràcies a Pressing, imprimir mai va ser tan fàcil.

 

 

Mapa
Política de privacitat
Tornarr