Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
 • 3
 • Abril
 • 2019

Com utilitzar la impressió de qualitat per a millorar la teva marca

Publicat per Mireia en Impresión
Si hi ha algú a qui no hauries de perdre de vista en el teu equip és el disseny. Sí, ens referim a ell com si fos un protagonista més del teu dia a dia. En aquest article et contem perquè és l'ambaixador silenciós de la teva marca i com pots portar-lo a un altre nivell gràcies a la impressió de qualitat.
 

La impressió de qualitat per a millorar la teva marca mai descansa

 
Crear una marca és començar una carrera en la qual mai et detens. Si no ho entens així, és fàcil quedar-te enrere mentre unes altres del teu mateix sector t'avancen i sorprenen la gent, fent que passada desapercebuda la teva. Esforç és probablement la paraula que més repetiràs i no deixaràs de buscar formes de superar-te. Però fins i tot això té la seva part positiva. I és que durant aquesta carrera, descobriràs eines i mètodes per a crear un negoci amb els resultats que cerques. En aquest sentit, el disseny és fonamental.
 
I no, no estem parlant sol del disseny digital i del contingut que es publica en la web, que també. Volem que després de llegir aquest article entenguis veritablement com el disseny imprès continua sent la cara del teu negoci. Per molts avanços que surtin a la llum i per molta tecnologia que despunti, el paper és imprescindible en la vida real
 
Per això, la impressió de qualitat millorarà la teva marca si pretens realitzar un canvi reeixit. I si no, també. És qüestió de tenir clar què vols fer. 
 

Dissenya targetes de visita

 
El primer és el primer: les targetes de visita són l'accessori més important per al teu negoci. Si has passat per aquest blog abans, sabràs que és alguna cosa en el que posem l'accent però és que també és el que detectem en el nostre dia a dia. Les empreses amb targetes de visita tenen més oportunitats. Aquest senzill instrument de paper representa la teva marca en qualsevol part del món i deixa un impacte més durador del que sembla. 
 
O si no, pensa-ho d'una altra forma. Una targeta en malament estat resultarà instantàniament desagradable per a la persona que la rep, no creïs? En canvi, si està ben elaborada i dissenyada tindrà un impacte positiu instantani.
 
Per tant, el primer pas en el canvi de marca del teu negoci seria crear una targeta de presentació nova. Hi ha pràcticament una infinitat d'opcions quan es tracta de dissenys però en Pressing sempre recomanem triar el que reflecteixi la veritable identitat de la teva marca i parli per tu. 
 
 • Tingues en compte la grandària: no ha de ser ni massa gran ni massa petit.
 • Respecta que la quantitat de paraules sigui la mínima i escriu només el que és important.
 • Sempre tria el disseny personalitzat, amb la més alta qualitat d'impressió.
 
 

Tens una marca sòlida?

 

Quan sembla que ja has dissenyat tots els elements que necessites per a llançar el teu negoci, t'adones que entre ells no hi ha equilibri. No es respira el mateix estil. Tranquil, és alguna cosa que ocorre més del que sembla, quan es dissenyen les coses de forma independent. Per a crear una marca sòlida és imprescindible dissenyar tot des de la mateixa visió. 
 
I tot, és tot. Des de fullets, fulls de mà, etiquetes, quaderns, carpetes i els accessoris que necessites en el teu dia a dia. 
 
Si cada producte té un disseny diferent, provocarà mala impressió i serà més complex reconèixer la marca entre la multitud. Abans d'imprimir, assegura't que sí que tens una marca sòlida. 
 
 • El disseny ha de començar per una anàlisi prèvia sobre la teva marca.
 • La teva imatge ha de projectar el que et fa diferent i únic
 • Així mateix, hauria de connectar amb el teu públic objectiu.
 • L'objectiu és reflectir la personalitat de la teva marca i explicar, sense paraules, com és.
 • Has creat un llenguatge visual propi? Un logo no basta.
 • Cerca una coherència visual absoluta entre tots els elements.
 • Tota la informació podria ser arxivada en un manual d'imatge.

Mai prescindeixis de qualitat

Quan parlem de materials de màrqueting en el món físic, la quantitat d'opcions que pot tenir una empresa no té fi. Des de pancartes fins a retallades personalitzades, des de rètols muntats fins a calcomanies de vinil i així, tot el que puguis imaginar-te.


Tu decideixes fins a on vols arribar i què és el que necessites per a aconseguir-ho però, recorda una cosa: mai comprometis la qualitat. 


Hi ha moltes maneres d'imprimir digitalment però no totes prioritzen la qualitat. Nosaltres podríem dir-te que cuidem tots els detalls i no deixem res a l'atzar, controlant la qualitat del treball des del seu inici fins al lliurament. Però, i si deixes que t'ho demostrem?


Disposem de sistemes de control de qualitat en cada etapa del procés productiu per a garantir la satisfacció del client


Volem portar el teu negoci al lloc que es mereix. Aquest lloc en el qual és reconegut i aplaudit. Aquest lloc que només pots ocupar tu pel que fa especial la teva marca. Sent còmplices d'aquest objectiu, el nostre compromís és que et sentis tranquil quan ens tries perquè la nostra impressió de qualitat per a millorar la marca és una realitat.

Categories: Impresión

3 comentarios en esta entrada

 • Hello World! https://lvcnmx.com?hs=2328ec2f5ae1ed29d7834dc6e5a20b72& va dir el 23 de Novembre de 2022:

  25okog

 • Eric Jones va dir el 14 de Novembre de 2022:

  Hey, this is Eric and I ran across pressing.es a few minutes ago.

  Looks great but now what?

  By that I mean, when someone like me finds your website either through Search or just bouncing around what happens next? Do you get a lot of leads from your site, or at least enough to make you happy?

  Honestly, most business websites fall a bit short when it comes to generating paying customers. Studies show that 70% of a sites visitors disappear and are gone forever after just a moment.

  Heres an idea

  How about making it really EASY for every visitor who shows up to get a personal phone call you as soon as they hit your site

  You can

  Talk With Web Visitor is a software widget thats works on your site, ready to capture any visitors Name, Email address and Phone Number. It signals you the moment they let you know theyre interested so that you can talk to that lead while theyre literally looking over your site.

  CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

  Youll be amazed - the difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour or more later could increase your results 100-fold.

  It gets even better once youve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation.

  That way, even if you dont close a deal right away, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just how you doing? notes to build a relationship.

  Pretty sweet AND effective.

  CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

  You could be converting up to 100X more leads today!

  Eric
  PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now dont keep them waiting.
  CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you'd like to unsubscribe click here http://boostleadgeneration.com/unsubscribe.aspx?d=pressing.es

 • Germán va dir el 10 de Setembre de 2019:

  Hola buenas quisiera saber para poder imprimir cuadros de abogado para oficina k precio me costaría gracias

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

Política de privacitat
Àmbit d'aplicació

La present política de seguretat afecta qualsevol dada de caràcter personal dels usuaris d'Internet (en endavant, els "usuaris") que visitin la pàgina web www.pressing.es i omplin els formularis de sol·licitud disponibles a la mateixa.

 

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: Pressing Impresió Digital S.A.. + info

Finalitat: Donar resposta a la seva consulta realitzada a la nostra web. + info

Legitimació: Consentiment del interessat. + info

Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal. + info

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. + info

Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web.+ info

LSSI: D'acord amb la llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació, autoritzo que remetin notícies d'actualitat i publicitat del seu interès, per qualsevol mitjà de comunicació electrònic.

 

Enviar comentari
Política de privacitat
Tornarr