Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 3
  • Abril
  • 2019

Com utilitzar la impressió de qualitat per a millorar la teva marca

Publicat per Mireia en Impresión
Si hi ha algú a qui no hauries de perdre de vista en el teu equip és el disseny. Sí, ens referim a ell com si fos un protagonista més del teu dia a dia. En aquest article et contem perquè és l'ambaixador silenciós de la teva marca i com pots portar-lo a un altre nivell gràcies a la impressió de qualitat.
 

La impressió de qualitat per a millorar la teva marca mai descansa

 
Crear una marca és començar una carrera en la qual mai et detens. Si no ho entens així, és fàcil quedar-te enrere mentre unes altres del teu mateix sector t'avancen i sorprenen la gent, fent que passada desapercebuda la teva. Esforç és probablement la paraula que més repetiràs i no deixaràs de buscar formes de superar-te. Però fins i tot això té la seva part positiva. I és que durant aquesta carrera, descobriràs eines i mètodes per a crear un negoci amb els resultats que cerques. En aquest sentit, el disseny és fonamental.
 
I no, no estem parlant sol del disseny digital i del contingut que es publica en la web, que també. Volem que després de llegir aquest article entenguis veritablement com el disseny imprès continua sent la cara del teu negoci. Per molts avanços que surtin a la llum i per molta tecnologia que despunti, el paper és imprescindible en la vida real
 
Per això, la impressió de qualitat millorarà la teva marca si pretens realitzar un canvi reeixit. I si no, també. És qüestió de tenir clar què vols fer. 
 

Dissenya targetes de visita

 
El primer és el primer: les targetes de visita són l'accessori més important per al teu negoci. Si has passat per aquest blog abans, sabràs que és alguna cosa en el que posem l'accent però és que també és el que detectem en el nostre dia a dia. Les empreses amb targetes de visita tenen més oportunitats. Aquest senzill instrument de paper representa la teva marca en qualsevol part del món i deixa un impacte més durador del que sembla. 
 
O si no, pensa-ho d'una altra forma. Una targeta en malament estat resultarà instantàniament desagradable per a la persona que la rep, no creïs? En canvi, si està ben elaborada i dissenyada tindrà un impacte positiu instantani.
 
Per tant, el primer pas en el canvi de marca del teu negoci seria crear una targeta de presentació nova. Hi ha pràcticament una infinitat d'opcions quan es tracta de dissenys però en Pressing sempre recomanem triar el que reflecteixi la veritable identitat de la teva marca i parli per tu. 
 
  • Tingues en compte la grandària: no ha de ser ni massa gran ni massa petit.
  • Respecta que la quantitat de paraules sigui la mínima i escriu només el que és important.
  • Sempre tria el disseny personalitzat, amb la més alta qualitat d'impressió.
 
 

Tens una marca sòlida?

 

Quan sembla que ja has dissenyat tots els elements que necessites per a llançar el teu negoci, t'adones que entre ells no hi ha equilibri. No es respira el mateix estil. Tranquil, és alguna cosa que ocorre més del que sembla, quan es dissenyen les coses de forma independent. Per a crear una marca sòlida és imprescindible dissenyar tot des de la mateixa visió. 
 
I tot, és tot. Des de fullets, fulls de mà, etiquetes, quaderns, carpetes i els accessoris que necessites en el teu dia a dia. 
 
Si cada producte té un disseny diferent, provocarà mala impressió i serà més complex reconèixer la marca entre la multitud. Abans d'imprimir, assegura't que sí que tens una marca sòlida. 
 
  • El disseny ha de començar per una anàlisi prèvia sobre la teva marca.
  • La teva imatge ha de projectar el que et fa diferent i únic
  • Així mateix, hauria de connectar amb el teu públic objectiu.
  • L'objectiu és reflectir la personalitat de la teva marca i explicar, sense paraules, com és.
  • Has creat un llenguatge visual propi? Un logo no basta.
  • Cerca una coherència visual absoluta entre tots els elements.
  • Tota la informació podria ser arxivada en un manual d'imatge.

Mai prescindeixis de qualitat

Quan parlem de materials de màrqueting en el món físic, la quantitat d'opcions que pot tenir una empresa no té fi. Des de pancartes fins a retallades personalitzades, des de rètols muntats fins a calcomanies de vinil i així, tot el que puguis imaginar-te.


Tu decideixes fins a on vols arribar i què és el que necessites per a aconseguir-ho però, recorda una cosa: mai comprometis la qualitat. 


Hi ha moltes maneres d'imprimir digitalment però no totes prioritzen la qualitat. Nosaltres podríem dir-te que cuidem tots els detalls i no deixem res a l'atzar, controlant la qualitat del treball des del seu inici fins al lliurament. Però, i si deixes que t'ho demostrem?


Disposem de sistemes de control de qualitat en cada etapa del procés productiu per a garantir la satisfacció del client


Volem portar el teu negoci al lloc que es mereix. Aquest lloc en el qual és reconegut i aplaudit. Aquest lloc que només pots ocupar tu pel que fa especial la teva marca. Sent còmplices d'aquest objectiu, el nostre compromís és que et sentis tranquil quan ens tries perquè la nostra impressió de qualitat per a millorar la marca és una realitat.

Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr