Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 6
  • Gener
  • 2019

5 Tendències en la indústria de la impressió

Publicat per Mireia en Impresión
5 tendències en la indústria de la impressió

Acabat d'estrenar l'any, confessem que a Pressing tenim ganes d'esprémer cada dia i cada nou projecte que vulguis fer realitat. Però abans, hem volgut submergir-nos en el sector i recopilar les 5 tendències en la indústria de la impressió que seran presents al 2019. Segurament no seran les úniques. En un món (i mercat) que canvia constantment i a gran velocitat, és impossible que les previsions siguin exactes. Sembla, però, que estan clares algunes d'elles. Vols conèixer-les?

 

Els MPS cloud agafen protagonisme

 

Migrar la gestió dels projectes al núvol permet que els treballs d'impressió s'enviïn a un servidor d'impressió virtual, en lloc de múltiples servidors locals. A més, els serveis d'impressió gestionada en format cloud milloren la rendibilitat i aprofundeixen les relacions amb els clients, oferint un enfocament flexible i de més baix cost. Per dir-ho d'una altra manera, és com si el client pogués entrar en el mateix espai de treball i fer un seguiment més proper del seu projecte.


Més despesa en seguretat d'impressió

 

Protegir l'entorn d'impressió ja no és una opció. Millorar la seguretat és un repte que ha començat a fer-se realitat després de la consciència dels possibles riscos de seguretat pel que fa a impressores i dispositius multifunció intel·ligents.


La Intel·ligència artificial (IA) entra a l'estudi


Al 2018 van sorgir algunes capacitats de reconeixement de veu per a impressores intel·ligents. Tot sembla indicar que aquest serà el camí que es mantindrà al 2019. Si bé és cert que, aquest impuls, dependrà en gran mesura d'empreses com Google i Amazon, i el que estiguin disposades a oferir-nos. Estarem expectants per conèixer les seves propostes i te les explicarem en primícia.


Sostenibilitat al quadrat

 

El progrés tecnològic no està renyit amb la sensibilitat ambiental. El sector de la impressió al qual pertanyem ho demostra dia a dia. Nosaltres, també. Per això, oferim als nostres clients la qualitat en el seu màxim nivell, cuidant tots els detalls, sense deixar res a l'atzar, i controlant tots aspectes del procés.


Més en menys temps

 

Adaptar-se ràpidament a les tendències és només el primer pas. Una d'aquestes tendències és, precisament, la capacitat d'augmentar la producció digital per imprimir tirades curtes de forma ràpida; això sí, sense perjudicar la qualitat. Amb aquest enfocament també s'aconseguirà evitar la sobreproducció.


Cap a la diversificació

 

Portem mesos treballant amb la idea que la diversificació fa més amè el treball i així seguim creient. Al sector de la impressió digital de gran format, com més puguem oferir als nostres clients, millor.


En Pressing ens agrada tenir sempre això que busques però també sorprendre't amb noves propostes que no sabies que et agradarien i et resultarien útils.


La veritat és que mai abans hem viscut un moment tan bo per imprimir. No és una sensació: és una realitat. Sembla que tots els factors són positius per seguir impulsant aquest sector. I així ho farem, gràcies als avenços tecnològics però també a la motivació del nostre equip, perquè la impressió digital sigui més assequible i accessible per a tothom.

Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr