Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 27
  • Desembre
  • 2018

Què significa creure en la impressió sostenible?

Publicat per Mireia en Impresión
Impressió sostenible

El 2018 ha estat un any per fer un pas més. De paraules a fets. De creure en la impressió sostenible a fer-la realitat en cadascun dels nostres projectes. Sabem que no només depèn de nosaltres millorar el món però, en primer lloc, estem a temps de fer-ho i, en segon lloc, si posem de la nostra part ja estem fent més que res.


A Pressing ens importa el medi ambient i estem convençuts que el nostre paper ha de ser el de contribuir a millorar el planeta i fer-lo més sostenible. Està tot al nostre abast per aconseguir-ho. Les bones pràctiques ambientals ja no són una opció, de manera que la sostenibilitat s'ha convertit en una prioritat per a empreses com la nostra, en què la tecnologia està molt present. De fet, el terme Green TI reflecteix aquest escenari.


Les empreses ja no ignoren els temes de contaminació i emissió de residus. Hi ha molt en joc i no només el que pensin els teus propis clients. Per això, la reducció del consum energètic, l'ús de materials resistents o la possibilitat de reutilitzar components han reconfigurat l'ADN de les companyies.


I és que s'ha demostrat amb escreix que el progrés tecnològic no està renyit amb la sensibilitat ambiental. El sector de la impressió al qual pertanyem ho demostra dia a dia. Nosaltres, també. Per això, oferim als nostres clients la qualitat en el seu màxim nivell, cuidant tots els detalls, sense deixar res a l'atzar, i controlant tots aspectes del procés.


La impressió sostenible en 4 exemples

 

En Pressing no ens dirigim cap a una impressió sostenible perquè la sostenibilitat ja és un dels nostres valors i t'ho demostrem a través de:

  • Tintes de làtex que són totalment innòcues per al medi ambient.
  • Papers reciclats: tots els nostres equips poden imprimir en paper reciclat.
  • Papers lliures de clor que eviten els agents de blanqueig per donar al paper el color blanc que té com a conseqüència l'abocament d'elements contaminants al medi ambient.
  • Papers certificats pel FSC (Forest Stewardship Council): l'organisme encarregat de certificar que l'origen del nostre paper prové de boscos que seran replantats i conreats de manera sostenible.

Mai hem deixat de créixer ni d'innovar, incorporant les últimes tecnologies per oferir als nostres clients les millors opcions d'impressió i acabats del mercat. I tot, sense oblidar-nos que només tenim un planeta i és missió de tots, cuidar-la com es mereix. Comptem amb tu?

Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr