Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h

Lletres Corpòries

Pressupost Lletres Corpòries

A MÉS DE LLETRES CORPÒRIES, A PRESSING TAMBÉ PODEM FER NÚMEROS CORPORIS

 

Gràcies a les nostres màquines versàtils, ara també som capaços de fer lletres corpòries, perfectes per a la decoració de parets, mobiliari, per a la celebració d'algun esdeveniment o commemoració d'algun aniversari. També són el complement perfecte per a la decoració d'aparadors. Si el que necessites és expressar una xifra, també podràs crear números corporis.

 

Però que són les lletres corpòries? 

 

A Pressing, les fem amb un material anomenat Foam o bé amb un altre material que rep el nom de Pegasus (material format per un Foam més un Forex d'un mm en una de les cares). Aquestes planxes de Foam o Pegasus s’encunyen a la forma i mida que el client desitgi.

 

Poden tenir una impressió a sobre aquestes lletres o números corporis? 

 

La resposta és sí i, a més, es pot fer de diverses maneres: o bé amb una impressió sobre de la planxa de Foam o de Pegasus abans d’encunyar i després encunyar-la com es vol; o bé es pot encunyar el Foam o el Pegasus i després adhesivar-hi un vinil que porti la impressió.

Finalment, tant en una opció com en l'altra, es pot decidir si es deixa que es vegi el material pel contorn, o que el perfilem amb vinil. Per aconseguir un millor adhesivat, s'utilitza vinil de fundició.

 

Què has de fer per aconseguir les teves lletres corpòries?

 

Fes un clic aquí a sota i envia'ns un formulari de contacte explicant exactament que busques i et passarem un pressupost personalitzat. Sembla molt senzill, però és que realment, ho és.

 

Crea, sorprèn, diverteix-te.

Política de privacitat
Tornarr