Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 28
  • Gener
  • 2019

Donar a conèixer el teu negoci: objectiu complert

Publicat per Mireia en Impresión
Foto Don a conèixer el teu negoci

Vas fer realitat el teu projecte, segueixes creixent, cada dia et poses nous reptes, has aconseguit clients lleials, parlen de la teva marca en el sector ... però no et conformes. Donar a conèixer el teu negoci és una cosa que no pots deixar de fer si no vols que tot el que has fet fins al moment, quedi en un segon pla o ocult després de la competència més ferotge. Hem recopilat 8 idees perquè segueixis complint el teu objectiu.

 

  1. Si no hi ets, no existeixes. Amb l'aparició de Google i altres motors de cerca, aquesta frase gairebé s'ha convertit en un refrany popular. Aparèixer en aquests cercadors és imprescindible perquè dia a dia, et segueixin descobrint a la xarxa.
  2. Un web que cap en un mòbil. O dit d'una altra manera, que presenta un disseny responsive i que s'adapta a tot tipus de dispositius. No tothom buscarà teu negoci des de l'ordinador.
  3. No escrius un bloc? Encara que no t'ho sembli, tens moltes històries per explicar sobre el que fas o el que t'inspira. Un bloc no només t'oferirà més trànsit i visibilitat a la web. També t'aproparà als teus clients. Nosaltres tenim un i com saps, cada setmana publiquem un article. Ens encanta explicar les novetats, el que fem, el que ens inspira o, simplement, respondre a les preguntes més freqüents que ens feu.
  4. Inversió en publicitat. Quant fa que no imprimeixes fullets sobre el teu negoci i els reparteixes pels carrers? A Pressing som especialistes en l'impressió de fullets, díptics i tríptics per a empreses, negocis o particulars. La nostra sofisticada maquinària ens permet imprimir grans quantitats de material publicitari en un temps rècord, a una o dues cares, i amb la millor qualitat que proporciona la impressió digital. Només cal seleccionar un tipus de plegat, especificar les mesures (Din A4, Din A3, Din A5 o altres), escollir el tipus de paper, indicar si es vol imprès en tinta negra o de color i si es prefereix plastificat o sense plastificar .
  5. Comparteixes a les xarxes socials? Si no estàs en alguna de les xarxes (o en totes) difícilment pots donar a conèixer el teu negoci amb èxit. La gent es mou en aquest univers. Acosta't a ells.
  6. Connecta amb professionals del teu sector. Com? Participant en jornades, congressos i seminaris que s'organitzen periòdicament. Forma part d'aquests esdeveniments i beneficia't del networking per a emprenedors com tu. No deixis escapar aquestes oportunitats i pensa fins a l'últim detall. Per exemple, com vas a dissenyar l'estand de la teva marca? Si hi ha un element que no pot faltar en una oficina o en un esdeveniment corporatiu és el Roll Up. La impressió del teu serà sempre de la més alta qualitat si ens ho encarregues a nosaltres. Recomanem els roll ups amb un disseny atractiu i un missatge que es transmeti de la forma més senzilla possible. Així, aconseguiràs destacar davant la competència i ressaltar els aspectes positius del teu negoci. Aquest display és tan versàtil que pot tenir presència en tot tipus d'actes o esdeveniments per donar visibilitat al teu negoci. A més, no deixen d'estar de moda i són especialment còmodes. Es poden transformar fàcilment i es munten en qualsevol lloc.
  7. Pensa en ells, els teus clients. Només per haver confiat en tu, es mereixen algun obsequi. Sorprèn-los amb un detall. El que importa és l'intenció. Des d'una tassa personalitzada o unes alfombretes de ratolí que estaran encantats de tenir a la seva taula de treball. A la nostra secció d'articles promo trobaràs més propostes.
  8. Qui hi ha darrere del teu negoci? Als teus clients els agradaria conèixer qui són les persones que formen part de la teva marca. És una realitat. Les empreses que es mostren més humanes tenen més èxit. Des vídeos a les xarxes socials presentant la teva plantilla fins a comptar amb targetes de visita perquè els teus professionals puguin repartir-les sempre que ho necessitin.

Amb la nostra impremta online podràs calcular el pressupost de les teves targetes de visita al moment, de forma ràpida i senzilla. Amb tan sols un parell de clics!

 

Compra i imprimeix online les teves targetes sense moure't de la teva oficina o casa, de la manera més fàcil i còmoda. Te les podem enviar on tu vulguis en tan sols 24 o 48 hores. O si ho prefereixes, també pots recollir-les a la nostra botiga de Barcelona passades les 6 hores després d'haver fet la comanda online.

 

Aquestes són només 8 idees per si en algun moment et quedes sense inspiració a l'hora de donar a conèixer el teu negoci. Si t'ha semblat interessant l'article i vols més tips, fes-nos-ho saber. L'equip de Pressing prepararà més contingut així per a tu i el teu negoci.

Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr