Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 1
  • Abril
  • 2019

Targetes de visita que ningú perdrà

Publicat per Mireia en Impresión

Targetes de visita que ningú perdrà

 
Amb unes targetes de visita senzilles pots mostrar el més important del teu negoci però, a vegades, vols una mica més. Una cosa especial, diferent i que capti l'atenció. En aquest cas, no serem nosaltres qui et llevem la idea de la ment perquè també estem convençuts que l'originalitat no té preu. Sortir de la teva zona de confort significa aconseguir més oportunitats. Precisament per això, avui volem compartir 3 idees que podràs aplicar en les teves targetes de visites i aconseguir aquesta paraula que tant ens agrada escoltar. Ja saps… wow!
 

Un abans i un després en el disseny de targetes de visita

 
  • Quan penses en una targeta de visita, t'imagines un format horitzontal, el de sempre. Que la majoria aposti per aquest disseny, no significa que no puguis diferenciar-te. Així doncs, la nostra primera proposta vol que descobreixis una altra forma de presentar la teva informació: en sentit vertical. De fet, és una de les tendències del 2019 i no ens estranya. El resultat és molt elegant.

 

  • Seguint amb l'aspecte de la forma, les targetes de visita no tenen perquè ser sempre rectangulars o quadrades. Aquest 2019, no volem més del mateix així que deixem enrere aquest disseny i apostem per les formes més creatives i divertides. En la primera imatge, unes targetes de visita totalment rodones. En la segona, la idea més creativa a l'hora de comptar la informació del teu negoci. Quin t'agrada més?

 

  • Si el logo és una peça fonamental en les targetes de visita, per què no afegir també il·lustracions? Si volem aconseguir una cosa diferent, es tracta d'innovar amb petits canvis que poden ser tant tipus de lletres, colors però també, il·lustracions. A vegades, és més fàcil retenir la informació amb imatges que amb paraules. Aquesta targeta, creació de l'estudi JJPLUS, obre l'apetit amb tan sols mirar-la perquè les il·lustracions semblen gairebé dibuixos fets a mà, la qual cosa no és casualitat. I és que es tracta de reflectir l'essència de la marca, que diu que la rebosteria que fan és totalment artesanal. 

 

  • I finalment, una targeta de visita que presenta un equip. Sí, has llegit bé. En realitat, per molt que voldríem descriure perquè ens agrada tant, ens faltarien paraules. El millor és que comprovis tu mateix el que fa tan diferent aquesta proposta. 
 
No ens volem acomiadar sense recordar-te que, mentre penses en el disseny, és important tenir en compte aquests punts:
 
  • Identifica el propòsit de la teva activitat i el càrrec que tens. 
  • Sempre pots incloure un eslògan o una petita frase, a més de la informació principal. Els teus contactes ho veuran com un valor afegit. I no oblidis que si dónes, reps.
  • Mantingues la informació actualitzada i sense errors, per a evitar confusions.
  • El disseny no és independent al teu negoci, per tant, haurà de reflectir la seva personalitat.
  • Sempre pots renovar el disseny però abans d'imprimir les teves targetes de visita, assegura't d'haver aconseguit el resultat que buscaves. Si no estàs 100% satisfet, continua investigant altres inspiracions. La trobaràs!
 
En Pressing som especialistes en impressió digital gràfica. T'oferim un servei d'impressió ràpid i de gran qualitat. Descobreix tota la varietat de models que posem a la teva disposició. Des de les targetes de visita més senzilles o de tipus estàndard, a cants arrodonits per a donar un toc més original, sorprenents acabats digitals en relleu, o simplement preciosos colors metal·litzats com el plata i l'or. Tria el model que millor s'adapti al teu estil o negoci!
 
Si ja ho tens clar i vols demanar pressupost, fes-ho amb nosaltres d'una forma ràpida i senzilla. I per cert, qui s'atreveix a perdre unes targetes de visita així?
Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr