Horari d’atenció comercial: De Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00

Tasses personalitzades

 

 

Categories

És la teva tassa perquè la guardes en un racó que has creat especialment per a ella. També perquè sempre està, quan la necessites. A primera hora del matí, quan et despertes amb ganes del teu cafè o per la tarda, quan prefereixes preparar un te perquè el fred no insisteixi tant. És la teva tassa perquè has decidit emportar-te-la a l'oficina i s'ha convertit en la teva aliada en aquests deu minuts de pausa de la feina. Per totes aquestes raons, és la teva tassa però ens hem deixat la més important. És la teva tassa perquè ella mateixa ho explica amb el seu disseny. Perquè és única. Perquè l'has creat tu, i nosaltres l'hem impressa.


Si encara no tens la teva, ara pots fer-ho. Escull entre els models de tasses personalitzades que trobaràs a Pressing i envia'ns el disseny: des d'una fotografia, una frase amb especial significat per a tu o el logotip de la teva empresa. Totes les idees són benvingudes a Pressing!


Les nostres tasses personalitzades també són un regal únic i molt original. Regales molt més perquè des d'aquest producte serà present en molts moments del dia a dia.


I per als que necessiten una dosi de cafè (o de la beguda que prenguin) una mica més llarga, les nostres tasses take away són la millor solució. Així no es quedaran amb ganes de més.


A més, són de màxima qualitat i aptes per a microones i rentavaixelles. Hi ha moltes aventures per viure així que abans, recarregarem les nostres piles amb una tassa entre les mans. I si és personalitzada, millor.

 
Política de privacitat
Volver