Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 7
  • Desembre
  • 2018

Regals de Nadal per a empreses

Publicat per Mireia en Impresión
Regals de Nadal per a empreses

Quina cara posarien els teus treballadors si, un matí, quan arriben a la seva taula, troben un regal per a ells? S'acosta el Nadal i aquest matí, podria ser un dels que està per arribar. I aquest regal, ho podries imprimir amb nosaltres tal com l'imagines. Les paraules d'agraïment pel seu esforç i compromís amb la companyia sempre són necessàries i estem convençuts que ho saps. No obstant això, també és cert que un petit detall pot omplir de somriures el lloc de treball. El Nadal ens sembla una bona oportunitat. Per això, et proposem tres idees de regals de Nadal per a empreses que pots aconseguir a Pressing.

 

  • Una tassa personalitzada: dels gots de plàstic a una tassa única i exclusiva, que duri més d'un dia i perquè el cafè tingui millor sabor. Crea un model de tassa per als teus treballadors que es converteixi en la millor aliada a mig matí, quan les ganes de cafeïna s'apoderen del lloc de treball. A Pressing tenim dos models de tasses personalitzades fetes amb ceràmica perquè siguin més resistents i duradores. A més, estan preparades perquè es puguin posar al microones o al rentaplats. La impressió per sublimació d'alta qualitat és, també, multicolor, així que pots deixar-te portar per la creativitat a l'hora de dissenyar la tassa personalitzada per als teus treballadors.
  • El disseny amb format take away és un dels més demanats en Pressing ja que és original i més modern. A més, la capacitat és més gran (420ml), cosa especialment a tenir en compte, per exemple, els dilluns.

Si ets d'aquests caps que pensen que a l'oficina és millor que no falti l'humor, crea la tassa més divertida. Què et sembla el missatge "like a boss"?

  • El sopar de Nadal s'omplirà de moments per no oblidar, però també, de sabors. Per què no recordes els plats en un menú de paper? Així, els treballadors ho podran guardar i quan tinguin gana de nostàlgia, només hauran de rescatar-lo. De primer, rialles. De segon, més rialles. I de postres ... rialles!
  • Si alguna cosa que es repeteix en totes les taules són les alfombretes de ratolí. Per aconseguir una oficina més ordenada i amb més estil, sempre pots personalitzar aquest producte. Gràcies al seu material, el ratolí llisca molt millor i la taula no es fa malbé. Estàs pensant algunes idees? Des afegir el logotip de l'empresa fins a compartir una imatge de tot el grup o fins i tot escriure unes paraules perquè els treballadors mai es quedin sense motivació. Aconseguiràs que tots es sentin identificats i que, cada vegada que agafin el ratolí de l'ordinador, recordin perquè els agrada tant treballar en aquest lloc.

Aquest Nadal serà diferent. Compta amb nosaltres per sorprendre els teus treballadors. Encara ets a temps de fer la teva comanda, en petites i grans quantitats. Et garantim que els regals de Nadal per empresa arribaran als seus destinataris per fer realitat això que tant imagines: que es quedin sense paraules. Aquestes són només algunes de les propostes que et fem des Pressing però ja saps que ens encanta escoltar les teves idees i que, si pots imaginar-ho, nosaltres podem imprimir-ho. Per això som la impremta digital més gran de Barcelona!

Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr