Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 27
  • Gener
  • 2020

Mobile World Congress 2020, l'esdeveniment tecnològic anual més important

Publicat per Carles en Impresión, Trabajos realizados

Considerada la fira líder del mercat de telefonia mòbil, el MWC correspon a les sigles Mobile World Congress i es tradueix com Congrés Mundial de Mòbils. Se celebra cada any a Barcelona com a punt de trobada de la indústria sense fil i ja porta 15 edicions reeixides.

 

Aquesta plataforma serveix per presentar els últims avenços en comunicacions sense fils i mòbils. Compta amb l'assistència d'aproximadament 100.000 professionals de sector. És l'oportunitat perfecta per conèixer i connectar amb enginyers, científics i inversors de tot el món dedicats a les àrees d'aplicacions mòbils i / o sistemes sense fil. Aquells que tenen un estand per donar-se a conèixer i informar, treballen amb molta antelació perquè tot compleixi les expectatives que es tenen de l'MWC.

MWC a Barcelona

El MWC de l'any 2020 se celebrarà de l'24 a el 27 de febrer a la Fira Gran Via i Fira Montjuïc de Barcelona. S'estima que els beneficis obtinguts per a Barcelona rondaran els 500 milions d'euros així com aconseguirà oferir aproximadament 13.500 llocs de treball durant els quatre dies. 

Barcelona ha estat la seu de la fira des de 2006 demostrant any rere any que és una ciutat moderna i connectada. De moment, s'ha establert que la ciutat catalana sigui la seu de la fira fins a almenys el 2023.

Les novetats del MWC

Aquest any 2020 els temes que tractarà el MWC giressin entorn de la Intel·ligència Artificial, L'Era 5G ; Compromís amb el Client; Industry X: Iot; Mitjans i Entreteniment; El nostre Planeta i Seguretat i privadesa.

 

Si busques exposar al MWC i et vols enfocar en transmetre els temes esmentats anteriorment, és important tenir l'estand preparat per a això. Per tenir un estand digne i de el nivell que presenta el MWC s'han de tenir molts detalls en compte. Deixar clar els serveis i / o productes que s'ofereixen així com cridar l'atenció per diferenciar-te de la resta són accions importants que seran crucials per a donar-se a conèixer.

 

No només has de tenir preparat el que vas a mostrar i destacar, també has de donar-lo a conèixer a través de cartells, roll-ups,pantalles, vídeos, flyers,fullets informatius, adhesius o altres opcions que t'ajuden a comunicar el que ofereixes.

 

Per adquirir entrades per al MWC de l'any 2020 has de registrar a la pàgina web mwcbarcelona.com i allà es troben les diferents opcions amb els seus respectius preus depenent del que vagis a fer: visitar, exposar ...

Mobile World Congress- Pressing
Política de privacitat
Tornarr