Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 5
  • Novembre
  • 2018

Com aconseguir un stand atractiu per una fira?

Publicat per Mireia en Impresión
Stand feria

El calendari no és sempre igual i de tant en tant, es presenten oportunitats per escapar de la rutina. O dit d'una altra manera, per sortir de l'oficina o del teu estudi i descobrir idees, conèixer professionals, començar projectes i explicar-li al món el què saps fer. Per aprofitar al màxim aquestes cites en les diferents fires que s'organitzen, necessites portar amb tu el més important: el teu talent i tot el relacionat amb el teu negoci. Descobreix com aconseguir un estand atractiu per a una fira i tenir més visibilitat des del principi.


3 recomanacions si vols aconseguir un stand atractiu per a una fira


1. Lloc: Disposar d'una bona visibilitat i condicions d'il·luminació són el punt de partida per començar a crear el teu espai.


2. Productes i serveis: Pensa en els dies que estaràs a la fira i decideix què és el que t'interessa portar amb tu. Els productes que més èxit tenen són una bona idea però també pots aprofitar per treure a la llum els més desconeguts. Dissenya una estratègia perquè el client, al venir al teu stand, sàpiga més de tu i del teu negoci. I el més important, no saturis l'espai amb massa informació perquè provocarà un desordre visual incòmode per als altres i per a tu, és clar. Si vas a estar uns dies allà, és important que et sentis a gust.


3. El teu objectiu: Cada fira que s'organitza té una finalitat. Per això has de pensar en el context i determinar quina és la teva. Tampoc cal anar a totes les fires. Estudia bé en què millor vagis a encaixar i aconsegueix tots els beneficis possibles.


Sabies que dissenyant un briefing específic per a aquesta ocasió t'ajudarà a millorar el teu pas per la fira?


El disseny del teu stand a la fira és determinant. No es tracta d'estar per estar, així que des Pressing, et recomanarem alguns consells perquè puguis planificar i dissenyar millor el teu espai.


• Tria els colors que representen la teva marca. A través d'ells, podem controlar les emocions de l'audiència que va a visitar el teu stand. Els colors calents són sinònim de valor i energia. Engrandeixen visualment els espais i la lluminositat es multiplica. Els freds clars augmenten la sensació de modernitat i professionalitat; estan especialment recomanats per a stands de sectors com el sanitari, cosmètica i medicina. Els freds foscos són molt més seriosos i funcionen molt bé per matisar petits detalls.


• Fins i tot quan tinguis poc espai, pots decorar el teu stand i aprofitar cada racó amb idees enginyoses com les estructures modulars.


• Els elements gràfics representen un paper importantíssim en la comunicació de la teva empresa que pots combinar amb elements 2D i 3D. Es porten els stands que creen experiències en les quals el client es pot submergir.


• Les característiques interactives en els stands ofereixen un atractiu més al visitant, ja que aquest pot explorar i descobrir tot el que la teva marca ofereix.


• El teu missatge ha de ser clar i visible des de tots els llocs, tant de prop com de lluny.


• Si el teu stand t'ofereix la possibilitat de crear diversos espais, pensa en les funcionalitats de cadascun d'ells. En aquest cas, pots combinar una zona social oberta amb zones destinades a les reunions. Però recorda que no és un requisit tenir molta superfície a la teva disposició per impactar i sorprendre.


• Parlant de sorprendre, els productes promocionals i els regals de les marques són essencials en aquestes ocasions. Tria el millor producte per regalar que, al seu torn, sigui rellevant per a la teva marca i útil per al consumidor. Unes carpetes dissenyades per a l'ocasió o unes tasses personalitzades per començar els matins amb un bon cafè són algunes idees que el client utilitzarà en el seu dia a dia i que segur et agrairà. Si se't ocorren altres regals, els pots guardar tots en unes bosses de paper creades especialment per a la fira.


• No importa el temps que passin al teu stand. El que importa és que sorprenguis als teus visitants. Després ve el més important: que et recordin. Si has causat bona impressió, serà fàcil però sempre pots assegurar-te lliurant les teves targetes de visita. No te les deixis a l'oficina!


• Un roll-up és un dels millors recursos per decorar el teu stand. Si decideixes dissenyar el teu a última hora, a Pressing el podràs imprimir de forma ràpida i rebre-ho en 24/48 hores per tenir-lo a punt.


• Sabies que els stands ecològics són tendència? El compromís pel planeta també ha arribat a aquest sector. A Pressing també et donem l'oportunitat d'imprimir només la gráfiques per a que puguis reutilitzar l'estructura tantes vegades com vulguis.


Però res d'això és útil si t'oblides dels teus clients i de l'important que és el tracte personal, proper i professional. No et deixis l'empatia a casa ni el lloc de treball de sempre perquè és aquí on més la necessitaràs per destacar.


La teva actitud proactiva per orientar al client des que apareix en el teu estand és fundamental

 

Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr