Horari d’atenció comercial: De Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00

Bosses de paper personalitzades

Vols imprimir online les teves pròpies bosses de paper personalitzades? A Pressing és possible imprimir les teves bosses, fins i tot en petites quantitats. Disposem d'una selecció de bosses de paper laminat amb nanses de cordill gruixut en blanc i en negre, molt resistents i elegants. Ideals per a boutiques, fires, esdeveniments, o qualsevol tipus de publicitat.

 

Categories

Sabem com és de difícil és aconseguir bosses de paper personalitzades per al teu negoci quan es tracta de poques quantitats. A la nostra impremta online podràs imprimir les teves bosses, tant si vols 10 unitats com si vols 500.

 

T'oferim un servei d'impressió d'alta qualitat amb els acabats més exclusius. Aquestes bosses de qualitat premium són ideals per regalar en botigues, boutiques, publicitat, o simplement, per a esdeveniments especials. En elles podràs incloure el teu propi logo i et donem la possibilitat d'escollir entre diversos acabats d'impressió digital: UVI relleu, stamping plata, stamping or, etc.

 

Les nostres bosses de paper personalitzades tenen una mida de 25,5x38 cm. Disposem de dos tipus de paper: laminat mate i laminat brillant, segons les teves necessitats i preferències. Totes elles vénen acompanyades amb cordill de teixit suau a manera de nansa, el que aporta més comoditat a l'portar-la. Gràcies al paper i les nanses emprades, vam aconseguir bosses molt resistents i de màxima qualitat.

 

Fes la teva comanda online amb Pressing de forma senzilla i ràpida. Només has de seleccionar quin tipus de bossa de paper desitges, la quantitat i la modalitat d'enviament preferida. Un cop fet això, hauràs d'enviar un document amb el disseny de la borsa, clicant a l'apartat situat a la part superior dreta de la web, on posa concretament "enviar arxius a Pressing". Encarrega ja les teves bosses de paper personalitzades i rep còmodament la teva comanda on tu vulguis!

 

 
Política de privacitat
Tornarr