Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 27
  • Setembre
  • 2018

Un Welcome Pack per a empleats

Publicat per Mireia en Impresión
Welcom pack

 

Personalitzables i amb diferents objectius finals. Hi ha molts tipus però avui ens centrem en els beneficis del Welcome Pack per a empleats.


Diuen que els començaments no són senzills, però a Pressing no estem del tot d'acord. I, en qualsevol cas, si fos veritat, sempre podríem buscar una forma de canviar-los i fer-los més suportables. Potser per això ens agraden tant els projectes que porten el nom de Welcome Pack o paquet de benvinguda i en el qual nosaltres, com una de les impremtes digitals de qualitat a Barcelona, ​​podem posar de la nostra part.


Però, abans d'explicar-te com, saps en què consisteix aquest producte? Has sentit parlar del Welcome Pack per a empleats?


No és el mateix dirigir-se a una marca que als mitjans de comunicació. I tampoc és el mateix explicar alguna cosa a un client que a un membre del teu propi equip. Per això, un dels passos imprescindibles abans d'embarcar-se en aquest projecte, és saber el propòsit. Quan es tracta d'un Welcome Pack per a empleats, el que es pretén és definir un pla d'acollida que inclogui tota la informació necessària i important per al seu dia a dia. Un Welcome Pack per a empleats és una forma de donar la benvinguda i dir-li que ja és un més en la companyia. Quant abans tingui aquesta sensació, millor.


En països com els Estats Units tenen clar que això no és opcional i per això, la majoria d'empreses no passen de llarg aquesta rebuda. És una manera de crear una sòlida cultura de treball i demostrar que els principis també poden ser acollidors.


Què s'inclou en un welcome pack per a empleats?

 

Tradicionalment, el contingut es divideix en dues parts. La primera s'ha de lliurar abans del moment de formalitzar el contracte amb el candidat escollit. La segona, un cop se signa el contracte per les dues parts.

El primer contingut d'un Welcome Pack per a empleats inclou:

  • La informació de caràcter legal i ètic de l'empresa: l'objectiu és que el nou treballador tingui totes les dades a la seva disposició per saber com és la cultura de la companyia.
  • L'ideal, seria incorporar un Codi Ètic, la Política d'Empresa i el Tractament de les dades personals.

 
La segona part del contingut d'un Welcome Pack per a empleats:

 

Es lliurarà un cop s'hagi signat el contracte laboral. Tot està a punt de començar i per això, es complementa amb:

  • Carta de benvinguda.
  • Document amb una breu història en la companyia.
  • L'estructura i organització actual d'aquesta, amb un organigrama.
  • Informació en prevenció de riscos laborals.
  • Accés al correu electrònic i a les bases de dades corporatives de l'empresa.
  • Dubtes i preguntes freqüents (FAQ).


I, en aquest moment, és recomanable afegir valor a través del Marxandatge corporatiu que segur, traurà un somriure al nou treballador.

 

La carpeta és l'oportunitat ideal per reunir tota aquesta documentació i seguir utilitzant-la en el seu dia a dia però, a més, es pot afegir un altre detall: des d'una tassa personalitzada amb el logotip de la companyia, llibretes, agendes o fins i tot una targeta de visita que pugui utilitzar en les seves properes reunions que segur, són tot un èxit.

 

L'objectiu d'aquest segon contingut del paquet de benvinguda és potenciar una ràpida i còmoda adaptació dels professionals.

 

I és que, encara que la primera impressió d'un empleat es forma en l'entrevista, detalls com aquest es valoren especialment.


A Pressing volem ajudar-te a crear el teu Welcome Pack per a empleats. En el nostre catàleg, pots escollir aquests productes que inclouràs perquè la nova incorporació a la teva empresa tingui la sensació que comenci una de les millors etapes de la seva vida.

Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr