Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 2
  • Abril
  • 2020

Què és la fira Alimentària?

Publicat per Carles en Impresión

On i quan és la fira Alimentària 2020?

La fira se celebrarà a Barcelona de dilluns 14 a dijous 17 de setembre a la Fira Barcelona, Gran Via. Aquest recinte és conegut per ser un dels més coneguts d'Europa. Cada any organitza i acull més de 120 salons, congressos i esdeveniments corporatius de periodicitat diversa i acudeixen més de milions de visitants de 200 països diferents.

Algunes dades de la fira Alimentària 2019 Barcelona

  • La fira ha aconseguit el suport i la fidelitat dels més professionals. És una font d'informació i promoció de l'el sector alimentari.
  • La seva primera edició va ser el 1976 i des d'aleshores ha anat creixent tant en nombre de visitants. 
  • Cada any es poden veure les darreres tendències de la forma més innovadora a més de la internacionalització de el sector.

 

Què veure a la fira Alimentària 2020?

La fira prevista per al 2020, potenciarà els seus valors únics i diferencials: la innovació, gastronomia, internacionalització i especialització sectorial. 

 

Per a aquesta propera fira es busca multiplicar les oportunitats de negoci incrementant les opcions de participació de les empreses expositores. A més, oferirà una atractiva oferta en base als mercats clau de la indústria alimentària i les seves tendències de consum.

 

Comptarà amb 10 salons de diferents temàtiques alimentàries:

  • Grocery Foods: Serà l'espai més heterogeni de la fira des del punt de vista de l'oferta. Hi participaran les marques líders de la indústria alimentària, tant nacionals com internacionals. En aquest espai, els professionals trobaran una àmplia gamma de productes destinats a el gran consum.  
  • International Pavilions:  En aquest espai es reuneixen la major oferta de productes internacionals a Alimentaria. Compta amb el suport d'organismes oficials de països de tot el món. Compta amb més d'un miler d'expositors procedents de 70 països i amb aproximadament més de 45.000 visitants internacionals.
  • Lands of Spain: Aquest saló mostrarà la participació de les diferents comunitats autònomes i territoris espanyols. Es donarà a conèixer l'exquisida varietat i diversitat gastronòmica que viu a Espanya. També compta amb el suport de nombroses institucions i organismes per mostrar els millors productes.
  • Intercarn: Conegut com la principal plataforma de referència per al sector carni espanyol, compta amb l'oferta més completa del mercat en productes carnis crus, processats, curats, precuinats, ibèrics, secs i elaborats de gamma. 
  • Interlact: Es uneix la tradició i l'artesania amb els últims avenços tecnològics i nutricionals. Aquest espai presenta les últimes novetats de la indústria dels làctics.
  • Expoconser: Aquest saló junta a les firmes més rellevants de la indústria conservera que conté les últimes novetats en aliments en conserva: fumats, salats, marinats i precuinats.
  • Restaurama: És l'espai de referència a Europa per als professionals i les empreses de canal Horeca. Consisteix en food service i l'alimentació fora de la llar. S'exhibeixen nous productes alimentaris, formats i solucions de gestió per al canal Horeca i permet descobrir tendències a través de nombroses demostracions culinaries en viu i degustacions del producte.
  • Snacks, Biscuits & Confectionery: En aquest sector pots trobar dolços, galetes, confiteria i snacks. És el saló més dolç i compta amb els productes més representatius d'aquest sector, amb l'última oferta i la presència de les firmes més destacades del mercat.
  • Mediterranean Food: Compte amb els aliments de la dieta mediterrània; productes frescos, olis d'oliva i olis vegetals. Productes de la mar, fruita i verdura fresca, entre d'altres.
  • Alimentària Trends: Donada la importància de conceptes com la sostenibilitat, l'orgànic, l'ecològic i els aliments lliures d'al·lèrgens, Alimentària Trends busca mostrar les tendències de mercat en base a aquests conceptes.  




 

Si estàs pensant en exposar a la Fira Alimentària, en Pressing et proporcionem tot el necessari perquè l'estand del teu negoci sigui únic i atractiu.

 
Fira Alimentària 2020
Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr