Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 21
  • Abril
  • 2020

Què és el Retail & Brand Experience World Congress?

Publicat per Mireia en Impresión

La fira del Retail & Brand Experience World Congress, també coneguda com RBEWC, és un esdeveniment per a connectar tots els punts de l'ecosistema de venda al detall. Durant els tres dies que dura, es poden veure les últimes tendències i la propera onada d'innovació. 

 

A la fira, els visitants poden trobar solucions, socis o inspiració. A més de descobrir on i com començar a moure cap a les noves tendències de la venda al detall.

 

Un punt característic de l'RBEWC és que aborden la transformació de la venda al detall i de la marca a través d'un enfocament disruptiu que trenca amb els marcs de la indústria. No obstant això, sempre busquen fer-ho des de l'emoció, la inspiració i l'experiència. 

On i quan és el #RBEWC Barcelona?

La fira se celebra a Barcelona a causa de ser una de les deu ciutats europees més atractives per al comerç internacional. Els grans responsables de el comerç minorista trien Barcelona com el lloc idoni per mostrar la innovació en el sector.

 

Se celebrarà de l'17a el 19 de novembre de 2020 de 8.30 ha 18.00 h a La Fira Barcelona. Aquest espai organitza i acull grans espectacles i congressos importants tots els anys.

Algunes dades del Retail & Brand Experience World Congress 2019

El RBEWC és un esdeveniment integral que compta amb un Congrés, un Llogaret d'arrencada, una Exposició Comercial curada, rutes d'experiències de compres, activitats per a establir contactes i moltes zones i activitats més.

 

En 2019 van acudir més de 5.500 assistents i van haver 164 exhibidors; 20 activitats de networking; 210 conferenciants; 120 sessions; i 40 laboratoris i tallers.

Quines són les categories dels premis startups?

En aquesta edició, perquè l'experiència RBEWC sigui completament única i enriquidora, es presenten tres nous formats que acosten encara més als visitants a les innovacions.

Viatges de l'exposició dels descobriments

Arriba a el nucli del que ofereix l'àrea d'exposició amb una visita acompanyada per un professional que et presentarà els productes i serveis. Un màxim de 15 participants faran un recorregut curat de dues hores per les últimes ofertes de la fira.

Nova experiència de venda al detall

Si el futur està realment a prop, el podràs veure per tu mateix en aquest espai. Elisava, IED, i La Salle proposen un enfocament experimental per descobrir les propostes disruptives que s'estan fent.

El racó dels canviadors

En aquesta secció, podràs assistir a les sessions de llançament de les empreses d'avantguarda de la Fira, i escoltar en profunditat els últims projectes innovadors en què estan treballant.


 

A més, cal destacar que els sectors presents, que potencien el comerç minorista, seran: 

  • Retail Tech. Digital in store
  • ERP & Supply Chain Management
  • IT Services
  • Digital Marketing
  • E-commerce Solutions
  • Big Data
  • Business Analytics
  • Research & Consultancies
  • Retail Tech. In-Store Digital

 

Si estàs pensant en exposar a la fira RBEWC,en Pressing et proporcionem tot el necessari perquè l'estand del teu negoci sigui únic i atractiu.

 
Retail & Brand Experience World Congress
Categories: Impresión Tags: Digital , Pressing
Política de privacitat
Tornarr