Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 24
  • Juny
  • 2019

MOCK-UPS, Per a què serveixen?

Publicat per Mireia en Impresión

Un Mock-Up és un model a escala o grandària real d'un disseny o un dispositiu. També dit maqueta, s'utilitza per a la demostració i avaluació del disseny. Principalment es realitzen per part dels dissenyadors per a poder dur a terme les modificacions i canvis necessaris abans d'elaborar el producte final. Elaborem els mock-ups per a les teves targetes de visita, fullets, bosses, embalatge, o qualsevol producte que necessitis.

Podrem mostrar-te com quedarà el teu disseny en diferents tipus de materials i de forma molt realista, abans d'imprimir-los.

Podrem mostrar-te com quedarà el teu disseny en diferents tipus de materials i de forma molt realista, abans d'imprimir-los.

 

En Pressing comptem amb la tecnologia necessària per a realitzar els millors Mock-Ups amb tot luxe de detalls. Disposem de tota la maquinària per a fer-ho, des de la impressió principal fins als acabats i les màquines d'encunyar digitals. Fem des de proves de color fins a embalatge ja acabat.

 

PETITA TIRADA

 

Molts clients poden trobar-se en la situació d'haver d'encarregar grans quantitats d'un disseny, i al final acaben pagant i esperant més, per un producte que no utilitzaran íntegrament.

Mock-ups

Per què no imprimir el que realment necessites i com realment vols? 

 

Quins són els avantatges? 
 

  • Ens permet per estalviar costos
  • Rapidesa en l'obtenció del producte final
  • Versatilitat i flexibilitat
  • Major personalització del producte

 

Alguns dels productes que pots sol·licitar en petites tirades, són:
 

  • Targetes de visita
  • Petites tirades de llibres, manuals, dossiers.
  • Catàlegs estacionals.
  • Fulls de mà i Fullets per a fires, esdeveniments corporatius, marxandatge en material personalitzat amb dates concretes.
  • Diplomes o acreditacions puntuals personalitzades.
  • Invitacions de qualsevol esdeveniment, per exemple unes noces, i la cartelleria per al “seating”, noms de les taules, etc.
  • Embalatge de producte.
     

 

Proves de color

 

Aquesta prova és l'eina ideal per a la comunicació entre els diferents processos de la producció d'impresos i gràcies a ella podràs aconseguir una aproximació fidel dels colors que s'obtindran en imprimir el treball.

En la gran majoria d'ocasions els colors que veiem en els nostres monitors no es corresponen amb els que es plasmen sobre el paper degut a molts factors. La fidelitat en la reproducció del color és fonamental i en Pressing disposem de la innovadora tecnologia homologada en proves de color. Podràs imprimir proves amb diferents suports amb un acabat espectacular:

- Paper estucat de 250 grams.
- Polièster metal·litzat.
- Film transparent.

 

Packaging

 

No hem d'oblidar que l'embalatge és un mitjà més de promoció i diferenciació amb la resta de competidors. La primera impressió és la més important i un bon embalatge o “embolcall” ens farà destacar sobre els altres. Les tendències han anat evolucionant, sent cada vegada més important l'originalitat i el disseny.

L'encunyació és un dels recursos més utilitzats en l'elaboració d'embalatges de producte. Les formes en les quals puguem encunyar són infinites, des de les més simples com un cercle o unes cantonades arrodonides fins a les més complexes, com una caixa de vi, de perfum o una invitació de noces diferents. 

En Pressing, disposem de màquines d'encunyar digitals que pots utilitzar per a personalitzar el teu producte al màxim. I abans d'enviar l'ordre d'impressió final, podràs veure els Mock-ups del producte per a donar el vistiplau!

Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr