Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 19
  • Juny
  • 2019

ITMA Barcelona

Publicat per Mireia en Impresión
ITMA Barcelona

ITMA Barcelona

ITMA és la fira on convergeixen cada quatre anys les noves tendències en tecnologia tèxtil i peces de vestir, per a explorar noves idees, solucions efectives i associacions col·laboratives pel creixement empresarial.



Es celebra a Barcelona des del pròxim 20 al 26 de Juny al recinte de la Fira Gran Via (Avinguda Joan Carles I, 64, L'Hospitalet de Llobregat). I està organitzada per ITMA Services.


ITMA per dins

Pel creixement de la indústria tèxtil és fonamental la innovació tecnològica i la fira ITMA recull tots els últims avanços del sector. ITMA, l'exposició internacional de maquinària tèxtil, s'ha convertit en una fira líder de la indústria en els últims anys.

Els prenedors de decisions i empresaris involucrats en la indústria de tèxtils, però també estudiants, poden informar-se detingudament i extensament visitant la fira. 

S'espera que pel 2019 hi hagi més de 1700 expositors de 45 països del món, i més de 120.000 visitants de 147 nacionalitats.

• Si penses visitar-ho, pots descarregar la seva pròpia App per a planificar la teva visita amb antelació i tenir tota la informació en el teu mòbil. 
• S'atorguen premis per a actuacions particularment sostenibles.


Exposar a ITMA

Si estàs pensant en acudir a la fira com a expositor, i necessites imprimir els productes per al teu estand, et recomanem sens dubte fer-ho a Barcelona, ciutat on té lloc la fira: Evitaràs els costos de trasllat, i podràs imprimir material en cas de necessitar-ho a última hora. En Pressing, la teva impremta de confiança, oferim tots aquests productes complementaris i els lliurem en qualsevol punt en un termini de 48 hores.

Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr