Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 13
  • Gener
  • 2019

I si no fos el dia més trist de l'any?

Publicat per Mireia en Impresión
Foto i si no fos el dia més trist de l'any?

Se suposa que el proper dilluns 19 de gener és el dia més trist de l'any. Diem se suposa perquè a Pressing no acabem de creure en aquesta fórmula matemàtica. I és que així és com s'ha arribat a aquesta conclusió, després d'una equació en la qual es veuen involucrats diferents factors com el clima, el salari o la tornada a la feina.


Potser recordes quan va ser la primera vegada que es va usar aquesta expressió però aprofitarem per explicar-ho. Era l'any 2005 quan aquestes dues paraules "Blue" i "Monday" van aparèixer com a part d'una campanya publicitària de l'agència de viatges Sky Travel, que afirmava haver calculat la data utilitzant una equació. Cliff Arnall, exprofessor de la Universitat de Cardiff, capitanejava l'estudi que l'agència havia encarregat perquè volia saber quin era el dia més trist de l'any per així llançar les millors ofertes de vacances i viatjar cap a la felicitat.


Des de llavors, cada mes de gener compta amb aquest dia. I des de llavors, moltes són les recomanacions perquè el Blue Monday no sigui el dia més trist de l'any.


Així com els psicòlegs ens animen a cercar aquestes petites coses que ens permeten gaudir de la rutina, nosaltres recomanem la creativitat. Des de Pressing, et proposem un menú no apte per als que no volen imaginar i que et farà oblidar la tristesa.


Dissenya les teves targetes de visita: un dels propòsits del 2019 és aconseguir créixer en la teva carrera laboral però encara no tens les teves targetes de visita. No et preocupis: encara ets a temps. Només necessites que siguin senzilles, pràctiques i eficaces; però sobretot, que parlin de tu per donar visibilitat al teu negoci. Imprimeix còmodament a Pressing les targetes de visita però sempre amb acabats d'impressió d'alta qualitat. I si necessites ajuda amb el disseny, compta amb nosaltres.


Fes un regal: si un dels teus amics porta pitjor que tu el Blue Monday, sorprèn-lo amb un detall. Una ampolla de vi sempre és un encert que a més, podreu compartir junts. Han passat les dates nadalenques però es pot seguir celebrant l'amistat i brindant per ella. A la nostra impremta online pots imprimir les teves bosses de paper totalment personalitzades amb els acabats d'impressió més exclusius: amb estampació daurada, estampació platejada, o fins i tot, amb UVI relleu. Demana online la bossa que necessites i te la enviem on tu ens diguis!


Busca el teu esdeveniment: si tens un negoci i vols donar-lo a conèixer aquest any, només has d'estar present en els esdeveniments més importants del sector. Ara que acaba de començar el 2019, és un bon moment per fer aquesta recerca. Dedica el teu Blue Monday a aquest objectiu. A més, tot el que necessites imprimir per a l'esdeveniment, el podràs aconseguir a la nostra impremta online: des de flyers per donar als visitants, carpetes en què guardar tota la informació que repartireu als clients o un roll up per donar un toc més professional al teu estand.


Tot i que som la major impremta online de Barcelona, ​​el nostre valor afegit és la possibilitat de realitzar tiratges curts, personalitzats, i amb acabats exclusius gràcies a la nostra aposta constant per la innovació tecnològica. Imprimir amb nosaltres és saber que tindràs el que vols i quan vols. I és també, una forma de dir adéu al Blue Monday.

Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr