Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 16
  • Juny
  • 2019

Fires i congressos a Barcelona

Publicat per Mireia en Impresión
Fires i congressos a Barcelona

La Ciutat Comtal acull cada any més de 120 fires i congressos i es posiciona com una de les ciutats europees millor preparades per a allotjar esdeveniments referents en tots els sectors: tecnologia, medicina, innovació, turisme, etc. 

Barcelona disposa d’una completa infraestructura per satisfer totes les necessitats dels visitants que vulguin gaudir de qualsevol esdeveniment programats ja siguin hotels, restaurants, serveis de transport com agències de viatges es posen a servei dels assistents.

 

Una mica d'història

Històricament, Barcelona és una ciutat que gaudeix de ser visitada. Va ser a mitjans del segle XIX quan la pròspera situació econòmica de la ciutat es va traduir en la celebració de nombrosos esdeveniments, com l'Exposició General de Barcelona (1844) o l'Exposició d'Indústria, Arts i Oficis (1860).



En 1888, Barcelona viu la seva primera experiència internacional important amb l'Exposició Universal, que va tenir lloc al parc de la Ciutadella i va ser un meravellós aparador per a obrir la ciutat al món. Dos milions i mig de visitants van acudir en menys de 6 mesos. 


Posteriorment tingueren lloc les primeres Fires de Mostres enfocades al sector industrial i d'arts i oficis, i en 1929 se celebraria l'Exposició Internacional de Barcelona en el recinte firal situat dins del parc de Montjuïc. Malgrat la greu crisi econòmica a nivell mundial va ser un èxit i va portar amb si nombrosos avanços i modernitzacions a la ciutat com l'arribada del ferrocarril metropolità i construcció de diversos monuments, com el Palau Nacional o el PobleEspanyol.



A l'actualitat, la majoria de les fires i congressos que tenen lloc avui dia a Barcelona es reparteixen entre les instal·lacions de la Fira de Barcelona: Fira Montjuïc i Gran Via, el Centre de Convencions Internacional de Barcelona i en el Palau de Congressos de Catalunya

 

La Fira de Barcelona

La Fira de Barcelona, disposa de dos grans recintes per a la celebració de fires: 


Montjuïc

Situat en la zona de Plaça d'Espanya i molt ben comunicat. Va ser construït al 1929 per a l'Exposició Universal.
Acull fires nacionals i internacionals, com: 
Bizbarcelona, enfocat a la innovació i les start-ups.
ITMA, enfocada al sector tèxtil.
Expohogar
• Barcelona Tattoo Expo
• Congrés ESMO
, enfocat al càncer gastrointestinal.
Barcelona Meeting Point, fira internacional immobiliària.
Cosmetorium, formulació i comercialització de cosmètica.

Gran Via

A l'Hospitalet de Llobregat, un dels més grans i moderns a Europa, dissenyat pel japonès ToyoIto. 
Acull esdeveniments de rellevància mundial:
Mobile World Congress (MWC), potser l'esdeveniment més important de l'any per a la ciutat, on l'assistència mitjana és de 100.000 visitants
Arnold Classic Europe 
Caravaning, saló internacional de càmping i caravanes.

Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr