Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 1
  • Abril
  • 2019

Decorar amb lletres corpòries: per què t'agradarà tant?

Publicat per Mireia en Impresión

Decorar amb lletres corpòries: per què t'agradarà tant?


El nom d'un petit que està a punt d'arribar a la família, un missatge positiu en un racó o unes paraules que us encanta pronunciar pel significat que tenen per a vosaltres. Decorar amb petits textos és una de les tendències que millor ens fa sentir. I a més, és fàcil aconseguir-ho, més del que creïs. Només necessites tenir clar quines paraules són les teves aliades perquè de la resta, ens encarreguem nosaltres. Avui t'expliquem què són les lletres corpòries perquè omplis de màgia la teva casa. 


Decorar amb lletres corpòries no només a casa


Pot ser que no sàpigues que en Pressing fem aquestes lletres corpòries que estàs buscant per a la teva casa. Ho has vist en les revistes i t'ha encantat el resultat. Gràcies a les nostres màquines versàtils, hem aconseguit adaptar-nos a les últimes tendències en decoració. Perfectes per a les parets o per a personalitzar el teu mobiliari però també per a esdeveniments especials. Les lletres corpòries s'han tornat imprescindibles en noces, aniversaris i altres esdeveniments però també en aparadors. A més, si el que necessites és expressar una xifra, amb nosaltres també podràs crear números corporis.

Què són les lletres corpòries? 

En Pressing, les fem amb un material anomenat Foam o bé amb un altre material que rep el nom de Pegasus (material format per un Foam més un Forex d'un mm en una de les cares).
 
Els principals avantatges que ens han portat a utilitzar aquest material és perquè resulta molt lleuger i això permet que s'adapti a qualsevol idea que vulguis portar a la pràctica. Les lletres corpòries es poden penjar en la paret perquè pesaran excessivament. Al mateix temps, ofereix estabilitat perquè aquestes peces puguin mantenir-se si les col·loques sobre un moble. 
 
Són molt fàcils de manipular així que podem encunyar aquestes planxes de Foam o Pegasus amb la forma i grandària que desitgis.
 

Poden tenir una impressió damunt aquestes lletres o número corporis? 

 
Si mentre llegies aquest post has arribat a fer-te aquesta pregunta, la resposta és sí. A més, es pot fer de diverses maneres. Una d'elles, és amb una impressió damunt de la planxa de Foam o de Pegasus abans d'encunyar per a després aconseguir la forma que es vulgui; l'altra consisteix a encunyar el Foam o el Pegasus i després, unir un vinil de fosa adhesiu que porti la impressió. 
 
Tant en una opció com en l'altra, podràs decidir si vols que es vegi el material pel contorn o si en cas contrari, prefereixes que el perfilem amb vinil. 
 

Què has de fer per a aconseguir les teves lletres corpòries? 

 
Al final d'aquest article trobaràs un enllaç perquè puguis enviar-nos un formulari de contacte explicant-nos exactament quin és el teu projecte amb les lletres corpòries com a protagonistes. En molt poc temps, nosaltres et passarem un pressupost personalitzat. Si et sembla molt senzill, és perquè realment ho és. 
 

Quins avantatges ens ofereix decorar amb lletres corpòries?

 
  1. Són més cridaneres que un pòster o una làmina, així que captaràs l'atenció amb major facilitat.
  2. És una tendència que s'adapta a qualsevol estil i a més, no passa de moda.
  3. És una fórmula molt original, sobretot quan jugues amb missatges. 
 
Per a acabar, us deixem amb una selecció d'imatges que et despertaran l'apetit. Però no el de menjar. L'apetit com a desig o ganes de crear i començar a decorar amb lletres corpòries.

L'última fotografia és encara més especial perquè a les lletres corpòries les hi ha pegat flors perquè sintonitzin amb la decoració romàntica del seu entorn. Ja veus que les possibilitats de recrear aquestes peces són infinites. 

Crea, sorprèn, diverteix-te. Que aquestes lletres corpòries… no les hi porta el vent!

Vols fer la comanda online?

Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr