Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 19
  • Febrer
  • 2020

Cosmobeauty Barcelona, la fira referent en el món de la bellesa

Publicat per Carles en Impresión, Trabajos realizados

Què és la CosmoBeauty Barcelona?

 

La CosmoBeauty Barcelona neix de la unió de dos esdeveniments en el món de la bellesa a Espanya: Cosmobelleza i STS Beauty Barcelona. Està dirigida als sectors d'Estètica, Perruqueria, Barberia, Maquillatge, Ungles, Medicina Estètica, Healthy Life & Wellness, Micropigmentació i Assessoria d'Imatge.

 

Aquesta fira referent en el món de la bellesa, se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de març al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, marc elegit per les fires més emblemàtiques a nivell internacional com el Mobile WorldCongress.

 

Té com a objectiu principal entusiasmar el sector de la bellesa, ajudant-lo a créixer mitjançant una formació de qualitat. Es regeix mitjançant dos eixos: una formació innovadora i d'alta qualitat i l'exposició de les novetats més destacades en Perruqueria, Estètica, Barberia, Ungles, Maquillatge, Medicina Estètica, Healthy Life & Wellness i l'Assessoria d'Imatge.

 

Aquest esdeveniment permet reunir les marques més destacades i els millors professionals de el sector a nivell nacional i internacional. Concentrarà les novetats i tendències de el món de la bellesa en dos blocs: la divisió de Perruqueria, Ungles i Maquillatge i la divisió d'Estètica, Medicina Estètica i Healthy life & Wellness.

 

En l'esdeveniment, hi haurà més de 10.000 m2 de zona expositiva i 7.000 m2 dedicats a la formació. A més de comptar amb la presència de 1.000 marques i aproximadament 50.000 visitants i més de 50 shows. El dissabte i diumenge es podrà accedir a partir de les 10:00 fins a les 20:00 hi de dilluns, de 10:00 a 18:00 h. 

 

Què hi trobaràs durant els tres dies?

 

Els esdeveniments més destacats celebrats durant la fira són:

  • 33a edició de el Congrés Internacional d'EstèticaAvançada,en què hi ha ponències de lliure accés durant els tres dies que dura la fira.

  • 2a edició de Global Beauty Hub -GBH20,un congrés dirigit a empresaris / es, fabricants, responsables d'àrea o directors / es de centres de bellesa professional.

  • Podis d'Estètica i Healthy Life són esdeveniments de formació situats en l'àrea d'exposició però en petit format amb l'objectiu de ser dinàmics i propers a al visitant.

  • 3a edició de el Congrés Internacional d'Assessoria d'Imatge (Barcelona Image Consulting Congress). Aquest congrés situat a la divisió de Perruqueria, Ungles i Maquillatge ha celebrat les seves dues primeres edicions aconseguint sold out absolut. És l'únic congrés avalat pels fundadors de l'Assessoria d'Imatge del nostre país.

  • La Passarel·la CosmoBeauty Barcelona, on hi haurà els shows dels millors professionals de la perruqueria, maquillatge i bodypainting.

  • Premis Revista Vida Estètica celebrarà la seva 6a edició premiant la innovació, excel·lència i R + D de les marques que aposten pel sector i desenvolupen productes que milloren l'activitat de professionals de la perruqueria.

 

Si estàs pensant en assistir a l'esdeveniment i exposar les teves idees de manera clara i personalitzada, en Pressing et proporcionem tot el que necessites per tenir el millor estand.

 
CosmoBeauty Barcelona
Categories: Impresión , Trabajos realizados Tags: Digital
Política de privacitat
Tornarr