Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 18
  • Octubre
  • 2018

Bosses de paper: una senyal d'identitat

Publicat per Mireia en Impresión
Bolsa de papel

Descobreix les tendències per dissenyar la bossa de paper de la teva marca

 

Sabem que no podem canviar el món en un dia. Som totalment conscients. Però també és cert que pas a pas, amb petites accions, podem aconseguir grans coses. Entre tots. Voler és poder. I si comencéssim a triar bosses de paper per al nostre negoci? Descobreix les tendències per dissenyar la bossa de paper de la teva marca i, de passada, mima el nostre planeta. Sempre es pot una mica més.

 

Cada vegada més conscienciats amb la sostenibilitat i el medi ambient, les bosses de plàstic es veuen reemplaçades per les de paper. Aquest canvi progressiu és molt més que una tendència. Tant que aquesta elecció ja és del tot normal, ja sigui en petits com grans comerços i cada vegada són més els consumidors que les demanen personalment i rebutgen les de plàstic. El motiu? Ells ja han decidit aportar el seu granet de sorra pel que fa a la cura del planeta. És un compromís que a Pressing, per cert, també hem declarat.


Sense cap dubte, aquest tipus de bosses representen l'opció més sostenible i responsable. No està de més recordar que són ecològiques i biodegradables. També destaquen per ser més resistents i duradores.


Hi ha una gran varietat i els comerços juguen i tenen en compte les tendències per dissenyar la bossa de paper. I és que, a través d'aquest element, la marca també pot comunicar i expressar-se. Per això, abans d'utilitzar-les, pensa si és convenient adaptar-les al teu estil, negoci o públic.

 

Avui, a més, t'expliquem les tendències per dissenyar la bossa de paper de la teva marca. Com te la imagines?


Tot comença per la personalització


El packaging personalitzat és un element clau dins de l'estratègia de màrqueting de les empreses. Per tant, també ho és quan aquest fa referència a les bosses. Si són personalitzades, són úniques. Si són úniques, et distingeixes entre la competència.


De viatge amb el client


La bossa viatjarà gràcies al fet que el client la portarà amb si. Imagina't quants ulls poden creuar-se pel camí i descobrir la teva marca. Si la bossa és atractiva, cridarà l'atenció i voldran saber més del que hi ha darrere. Per això, les bosses de paper són una forma de promoció econòmica i funcional, ja que fa difusió de la marca de forma constant i natural.


Menys és més


L'ideal és apostar per un disseny simple, en el qual no hi hagi massa elements que saturin l'espai, especialment si la bossa és petita. Ho va dir Mies van der Rohe però no podem estar més d'acord: menys és més. Molt més.


Colors


Els colors foscos es veuen més definits en les dues opcions de paper. Evita els colors clars en el paper Kraft cafè. El recomanable és que si hi ha un color que defineix la teva marca, sigui també l'aposta per a la teva bossa de paper.


Les opcions de Pressing

 

Bosses de paper estàndard laminat mat o brillant


Són les bosses de paper de tota la vida, on hi afegim una fina capa de laminat anti ratllat per protegir la impressió i fer-les més resistents. En mat o brillant, segons el que més t'agradi per a la borsa.


Fes la teva comanda

 

Bosses de paper amb UVI


El UVI relleu digital és un acabat que et permet ressaltar aquella part més important del teu disseny, com ara el logo. Gràcies al gruix del vernís aconseguiràs acabats 3D impressionants, i com és un acabat digital ho podem aplicar només a les zones que ens indiquis. Així és com es tornen més elegants i originals.

 

Fes la teva comanda


Bosses de paper amb stamping plata o or


El Stamping Digital és una tècnica semblant al UVI relleu digital, ja que també dóna un efecte 3D al teu disseny. S'aplica només a la zona que ens indiques i és un acabat que només trobaràs a Pressing. Existeixen diferents acabats i a Pressing, els trobaràs d'or i plata, per aconseguir una bossa de paper única.


Prefereixes aquesta opció? Fes la teva comanda

 

Imprimim bosses de paper personalitzades, amb acabats exclusius i en petites quantitats. Cada bossa pot ser diferent a l'anterior!


Després de veure tantes opcions, ha arribat el moment de crear la teva. Deixa't inspirar per les tendències per dissenyar la bossa de paper i fes la teva comanda online ara.


Tu crees, nosaltres imprimim.

Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr