Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 3
  • Febrer
  • 2019

3 campanyes de Street marketing que t'inspiraran

Publicat per Mireia en Impresión
campañas street marketing

El fred no ens ha tret les ganes de preparar aquest post per a tu. Aquí trobaràs 3 campanyes de Street màrqueting que et inspiraran si estàs pensant en dissenyar un esdeveniment i enamorar el públic.


Saltem al carrer perquè no hi ha millor lloc per connectar amb la gent i, que així, coneguin una mica més la teva marca o projecte. No importa en quin moment et trobis: sempre és un encert fer un pas més i provar aquest tipus d'accions que et fan diferent a la competència.


El street màrqueting és una estratègia de comunicació que està pensada perquè es faci realitat en un espai públic. Així de senzill. No hi ha barreres ni límits per a la creativitat i del que es tracta és que un gran nombre de persones siguin espectadores i fins i tot es converteixin en protagonistes d'aquestes accions.


Hi ha campanyes de Street màrqueting que han donat la volta al món perquè van aconseguir bons resultats, perquè van ser innovadores i perquè, a dia d'avui, segueixen inspirant als altres. Per això, la millor manera que entenguis què és això del Street màrqueting és explicant-n'he aquí les seves accions. No perdem més temps!

  • Surts del metro i et dirigeixes al carrer però, ¿quina decisió prens? ¿Escales mecàniques o automàtiques? Aquesta va ser la pregunta que es va fer Wolkswagen. La marca de vehicles es va posar com a objectiu que les persones optessin per les primeres així que va convertir els esglaons en tecles d'un piano. A la gent li va encantar la idea perquè l'ús de les escales mecàniques va augmentar en un 66%. I les estacions de metro sonaven molt bé, massa bé. Et vas perdre el vídeo de la campanya?
  • A la teva ciutat també pots sentir-te com a casa. Encara que clar, sempre és millor si alguns racons es decoren i es tornen més acollidors. Ikea, que d'innovar en campanyes de màrqueting és un bon exemple, va decorar alguns ambients de les ciutats de Manhattan i París, com finestres de trens i parades d'autobús. Tot d'una, passejar per la ciutat ja no era el mateix de sempre. Pots veure la campanya aquí.
  • Vols aquest model de sabatilles? Corre! Així de simple i així de motivador. Reebok va sortir a un dels carrers d'Estocolm i va proposar un repte als vianants: aconseguir un esprint d'una velocitat determinada per guanyar el nou model que la marca havia llançat al mercat. En aquest vídeo veuràs la gran acollida de l'acció.

Tu, igual que ells ho han fet, també pots innovar i sorprendre al teu públic a través de l'Street màrqueting. Només necessites una bona idea i comptar amb nosaltres per fer-la realitat. Tenim tot el que necessites per preparar l'escenari principal: des de flyers per repartir a cadascuna de les persones que estigui a l'escenari, cartells que anunciïn el que et portes entre mans o roll ups per anunciar amb magnificència el que estàs organitzant.


Imprimeix el que necessitis a Pressing i sorprèn a tots en la pròxima campanya de Street màrqueting. En el següent article sobre aquest tema, segur que podem parlar del teu projecte.


Nosaltres serem els primers a animar-te a preparar-ho i recordar-te que tot sortirà genial.

Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr